Leveren jullie ook raambekleding op maat?

Wie in Nederland zonwering zegt, krijgt daar verrassend vaak als reactie: “van Luxaflex®” op terug. Want al zeventig jaar verrassen we de markt met innovatieve, functionele en mooie binnenzonwering, raambekleding, horren en buitenzonwering. Al zeventig jaar op-maat-gemaakt, helemaal naar wens van de klant.

Leveren jullie ook raambekleding op maat?

Horizontale jaloezieën.. waar het mee begon

Het merk ontstond in 1951 en introduceerde de aluminium horizontale jaloezie. 50 mm brede lamellen, met plastic breed ladderband. De standaard is vrijwel elk klaslokaal in de jaren zestig, zeventig en tachtig en ook tegenwoordig nog breed toegepast in scholen en dergelijke.

Sinds de introductie heeft het merk grote ontwikkelingen doorgemaakt. Na de introductie van de aluminium horizontale jaloezieën bracht Luxaflex® in de loop der jaren vele nieuwe soorten raambekleding en zonwering op de markt, waaronder de bekroonde Duette® Shades en Silhouette® Shades. Luxaflex® wordt, vooral in Nederland, sterk met horizontale jaloezieën geassocieerd. Zo sterk dat het zelfs in de van Dale voorkomt. Maar Luxaflex® is een handelsmerk van Hunter Douglas en geen soortnaam voor horizontale jaloezieën. Het assortiment biedt veel meer dan dat!

Raambekleding op maat

Luxaflex® biedt een breed aanbod A-merk zonwering, raambekleding, gordijnstoffen en Horren. En alles perfect op maat gemaakt.

Leuk weetje: inmiddels is het aandeel textiele producten, zoals Plissé Shades en Duette® Shades, Rolgordijnen en Twist® rolgordijnen en Silhouette® Shades vele malen groter dan het aandeel Jaloezieën in aluminium, hout en kunststof. Onze laatste assortimentstoevoegingen zijn Shutters en Gordijnen geweest, zodat we wel kunnen zeggen dat we meer, veel meer, bieden dan alleen horizontale jaloezieën.

Voor alle ramen een passende oplossing

Zoals hierboven al staat beschreven heeft Luxaflex® voor vrijwel iedere situatie een passende (letterlijk en figuurlijk) oplossing. Zoek je naar een verduisterende oplossing voor je dakraam? Een warmtewerende zonwering voor je serre- of erker? Insectenwering voor je thuiskantoor? Horren die tegen pollen beschermen? Misschien wil je wel elegante Shutters voor een rond raam of jaloezieën in de badkamer? Vrijwel alles is mogelijk, want al onze raambekleding wordt altijd op maat gemaakt. Benieuwd naar al onze collecties? Download dan eens onze inspiratiebrochure.

Op maat gemaakt

Alle Luxaflex® raambekleding worden volledig op maat gemaakt, en dat is grotendeels handwerk. Zo ben je steeds verzekerd van een passende oplossing, zowel qua functionaliteit als stijl. Onze producten beschermen tegen kou, hitte en uv-straling. Door de combinatie van binnen- en buitenzonwering kunnen binnen- en buiten in huis (dus bv. woonkamer en terras, slaapkamer en balkon) naadloos in elkaar overlopen. Natuurlijk staat kwaliteit voorop. Luxaflex® heeft ook een breed aanbod van innovatieve, kindveilige bedieningssystemen, zoals SmartCord® en LiteRise® en het smarthome systeem PowerView® Automation.

Zonwering op maat

Onder het label Luxaflex® Outdoor levert Luxaflex® ook buitenzonwering. Natuurlijk wordt bij de ontwikkeling van deze collecties gebruik gemaakt van de expertise op het gebied van styling en woonmode die we opdoen in het interieur. En… wat velen van jullie zich in eerste instantie niet realiseren, is dat ook de producten van Luxaflex® Outdoor grotendeels met de hand en natuurlijk volledig op maat gemaakt worden én dat dit proces nog nét iets gecompliceerder is dan de assemblage van binnenzonwering. Gemaakt in Eindhoven. Ook hier geldt dat in de laatste jaren veel geïnnoveerd is. De zoektocht naar een “Luxaflex® zonwering” biedt u de keuze uit vele modellen terraszonwering, knikarmschermen, markiezen, venster- en balkon zonwering, serrezonwering en zonfilters, ook wel screens. Oh ja, en ook rolluiken en buitenjaloezieën horen er bij.

Zeker weten dat het perfect past?

Je kunt zelf je ramen opmeten en de raambekleding op maat bestellen, maar wil je zeker weten dat alles netjes past? Maak dan gebruik van onze meet- & montageservice. Dan kom de lokale dealer bij jou thuis om alles netjes op te meten en te installeren. Zo weet je zeker dat alles naadloos in het kozijn past.

We staan voor je klaar

Natuurlijk is de keuze van je zonwering en raambekleding heel persoonlijk. Uiteindelijk krijg een uniek eindproduct, dat je op je eigen smaak en budget kunt afstemmen. De prijs is immers afhankelijk van een aantal factoren, zoals materiaal en maat. Kwalitatief hoogstaande raamdecoratie, die jaren en jaren meegaat, blijft natuurlijk een investering voor de lange termijn. Vakkundig advies is dan ook welkom, wat je vindt in de plaatselijke Luxaflex® showroom. Deze specialisten nemen graag de tijd om je het volledige productenaanbod en de materialen, bedieningen en opties te tonen en zo samen met jou de beste keuzes te maken.