Luxaflex® Screens: praktisch, sierlijk en productieverhogend

Luxaflex® Screens bewijzen zich al jarenlang door hun duurzaamheid, zijn breed toepasbaar en trendy. Ze zijn roestvast, windvast en bestand tegen elk weertype.

Beschermend en comfort verhogend

Ieder interieur wordt op een prachtige manier beschermd tegen zon, uv-straling en warmte. Bij daglicht bieden Screens zicht naar buiten, terwijl de zon geweerd wordt. Ideaal voor een (thuis) kantoor, waar hinderlijk licht en nieuwsgierige blikken van buiten geweerd moet worden. Comfortabel omdat warmte wordt gedempt en het licht gefilterd. Verder ideaal voor slaapkamers, want ventilatie is met bijvoorbeeld draai-/kiepramen mogelijk, terwijl het screen doek frisse lucht doorlaat en insecten grotendeels buiten houdt. Luxaflex® Screens worden op maat gemaakt, door vakmensen en met behulp van de meest moderne technologie.

Doeken en profielen in vele kleuren

De Luxaflex® Outdoor Collection biedt met drie hoogwaardige modellen een volwaardige serie screens, met vele toepassingen en montage opties.

  • Beaufort® Screen: windvast ritsscreen (ook wel zipscreen genoemd), ook voor grotere raampartijen. Beaufort® heeft geen kier tussen doek en geleiding, waardoor insecten weert en als compleet verduisterende zonwering geschikt is
  • Vertica Zip Screen: door de combinatie van een kleine kast en een doek dat voorzien is van een rits is dit screen uitermate geschikt voor situaties waarbij een beperkte ruimte en een hoge windvastheid gewenst zijn.
  • Vertica Screen: neemt extreem weinig ruimte in door de slanke kast. Een Vertica Screen is zeer geschikt voor ramen waar andere soorten zonwering niet geplaatst kunnen worden. Het Vertica Screen heeft een minimale kier tussen doek en geleiding zodat deze als het ware één geheel met de ramen vormen. Vertica Screen zijn windbestendig en qua prijs een prettig instapmodel

Doeken en profielen in vele kleuren

Er is een ruim aanbod screendoeken in uni en dessins. Nagenoeg alle screendoeken zijn brandvertragend, antistatisch en uv-bestendig. Of je nu kiest voor glasvezeldoek of een andere kunstvezel, alle screendoeken zijn standaard ontwikkeld om de zwaarste Nederlandse weersinvloeden te doorstaan.

Kies je voor kleur, en maak je zo een statement aan de gevel, of juist voor een donkere, neutrale tint die natuurlijke en neutraal overkomt? De keuze aan doeken is reuze! Blikvanger: de kwaliteit Carré, waarbij dezelfde kleur garen gebruikt is aan de voor- en achterzijde van het screendoek, zodat beide zijden precies dezelfde kleur hebben.

De hoogwaardige slanke profielen en geleiders van Luxaflex® Screens worden standaard geleverd in de kleuren RAL 9001, 9010 of 7016 of alu blank. Optioneel is ook een groot aantal andere RAL kleuren en bewerkingen leverbaar zoals hamerslag. Hardware en doek sluiten zo goed aan bij elkaar en kozijn of gevel.