Draai-kiepraam: Nooit meer boren dankzij FrameFix™

  • 8 maart 2024
  • Sophie de Keijzer
  • Tips

Zoek je de ideale raamdecoratie voor je draai-kiepraam? Daar hebben wij een handige oplossing voor: FrameFix™. Hiermee kun je raambekleding eenvoudig monteren zonder te boren.

Raamdecoratie draai-kiepraam zonder boren

Wil of kun je niet boren in de raamkozijnen of zoek je de ideale raambekleding voor je draai-kiepraam? Daar is een handige oplossing voor: FrameFix™. Hiermee kun je Duette® shades, plissé shades en horizontale jaloezieën, 16 en 25 mm, eenvoudig monteren zonder te boren. Ontdek of dit ook iets voor jou is!

Raamdecoratie draai-kiepraam kunststof kozijn

FrameFix™ is een magnetisch frame dat naadloos op het kozijn wordt geplaatst. Het systeem is geschikt voor zowel kunststof als aluminium raamkozijnen, maar ook heel handig voor een draai-kiepraam. Het magnetische frame sluit nauw op het venster aan, waardoor de lichtkier zo klein mogelijk is. Ook handig: als het tijd is om de ramen schoon te maken, kun je het frame makkelijk verwijderen.

Draai-kiepraam raambekleding - Luxaflex® Duette® shades

Geschikt voor plissé gordijnen, Duette® shades en horizontale jaloezieën

FrameFix™ is geschikt in combinatie met drie van onze collecties: Duette® shades, plissé shades en horizontale jaloezieën. Ken je deze types raambekleding al? Duette® shades zijn te herkennen aan hun dubbele plooi met honingraatstructuur, waardoor ze een isolerende werking hebben. Je creëert er een luxe en elegant gevoel mee in het interieur. Plissé shades hebben een enkele plooi en dat geeft de raambekleding een meer transparante en luchtige look. Horizontale jaloezieën zijn een all time favourite en hiermee sla je de plank eigenlijk nooit mis. Ze zijn zeer veelzijdig: kies zelf de kleur, afwerking en het design.

Leestip: wil je meer weten over raambekleding voor draai-kiep ramen of voor speciale raamvormen? Lees dan alles over het verschil tussen onze twee collecties Duette® en plissé Shades.

Vraag de digitale brochure aan

Ontdek de mogelijkheden van onze stijlvolle Duette® shades in de gratis brochure.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Bedankt voor je aanvraag!

Houd je mailbox in de gaten.

Luxaflex® Duette® shades met FrameFix® - Luxaflex® plissé shades

Top down/bottom up

Wanneer je raambekleding met FrameFix™ laat plaatsen, kun je kiezen voor de Top-Down/Bottom-Up optie. Dit systeem maakt het mogelijk om de raambekleding op verschillende manieren te laten hangen. Zo kun je ze vanaf de bovenkant openen, vanaf de onderkant, of je zet ze ergens daartussen vast. Je creëert er de perfecte balans tussen privacy en natuurlijk licht mee.

Ben je benieuwd of FrameFix™ de geschikte oplossing voor jou is? Ga langs bij een dealer in de buurt, die jou uitgebreid en persoonlijk kan adviseren.

Shutters draai-kiepraam

Raambekleding slaapkamer draai-kiepraam

Heb jij draai-kiepramen in je slaapkamer? Zorg er dan voor dat je deze voorziet van praktische en stijlvolle raamdecoratie. Ga voor één van onze oplossingen zonder boren, zoals plissé of Duette® shades of horizontale jaloezieën met FrameFix™. Ook onze shutters zijn ideaal voor draai-kiepramen. Combineer ze met gordijnen voor extra verduistering en verzeker jezelf van een goede nachtrust in een stijlvolle slaapkamer.