Speel in op interieurtrends met gordijnen en vouwgordijnen

  • Tips

Onze collecties Vouwgordijnen en Gordijnen bestaan uit luxueuze, soepel vallende stoffen en kleuren. Lees hoe luxe stoffen je interieur verrijken.

Onze collecties Vouwgordijnen en Gordijnen zijn geüpdatet en uitgebreid met luxueuze, soepelvallende stoffen en kleuren. Hiervoor hebben onze ontwerpers zich laten inspireren door de nieuwste kleur- en designtrends voor interieurs. Zo passen de collecties bij de nieuwste interieurtrend: layering. De collecties blijven zoals eerder beschikbaar met het smarthome-systeem PowerView® Automation. Zo is de nieuwe collectie stijlvol, smarthome-proof en gericht op energiebesparing.

Luxaflex® Vouwgordijnen

Verlangen naar nostalgie en de natuur

Onze ontwerpers hebben zowel de collectie Vouwgordijnen als Gordijnen een uitgebreide update gegeven. De collectie Vouwgordijnen bevat nu maar liefst 119 verschillende stoffen en 11 voeringstoffen, waaronder luxe linnen stoffen, verfijnde transparante looks en verduisterende stoffen. Deze geven een speciaal gevoel aan ieder huis en passen bij iedere interieurstijl. Van landelijke woningen tot moderne, industriële interieurs.

Ook de collectie Gordijnen is vernieuwd; er zijn nu maar liefst 135 verschillende stoffen en 11 voeringstoffen in hoge kwaliteit, die een warm gevoel in elke kamer creëren. De zorgvuldig samengestelde stoffen – van klassieke en rustgevende neutrale tinten tot pluche velvets – maken een designstatement in ieder huis. Alle gordijnen en vouwgordijnen worden met de hand gemaakt in onze kenmerkende stijl.

Beeld: Gordijnen en Vouwgordijnen van Luxaflex®

Layering: energiebesparende interieurtrend

De nieuwste trend op het gebied van raambekleding is layering, oftewel het combineren van jaloezieën en gordijnen in een gelaagde stijl. De zorgvuldig geselecteerde stoffen vullen elkaar perfect aan, waardoor je stijlvolle combinaties van kleur, textuur en dessin kunt vormen. De interieurtrend is populair, omdat het combineren van de twee soorten raambekleding in een gelaagde stijl rust en warmte, maar ook extra diepte en dimensie toevoegt aan de ruimte. Hierdoor ontstaan er vele extra mogelijkheden op het gebied van flexibele licht- en privacycontrole. Lagen voor het raam hebben bovendien een isolerend effect en dragen daarmee bij aan energiebesparing; dat is goed voor het milieu en de energierekening. Tot slot draagt het spelen met verschillende lagen bij aan een betere akoestiek in de ruimte.

Luxaflex® Vouwgordijnen Luxaflex® Vouwgordijnen

Slimme apparaten in huis

De gordijnen en vouwgordijnen kunnen allemaal worden bediend met PowerView® Automation, een draadloos smarthome-systeem waarmee je alle raambekleding bedient via een Pebble®, spraakbesturing of de gebruiksvriendelijke app. Hiermee spelen we al langer in op de toenemende vraag naar smarthome-technologie; uit recent onderzoek van het CBS blijkt dat bijna drie kwart (72%) van de Nederlandse bevolking van 12 jaar of ouder in 2020 een slim apparaat of systeem in huis had. Nederland is hiermee koploper als het aankomt op het gebruiken van digitale assistenten via slimme speakers en apps.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de nieuwe collectie Gordijnen en Vouwgordijnen? Deze is vanaf nu verkrijgbaar bij onze dealers. Zoek er via deze link één bij jou in de buurt!