Shutters voor een schuifpui? Goed idee!

  • 1 februari 2024
  • Sophie de Keijzer
  • Tips

Ben jij op zoek naar shutters voor je schuifpui? Wij geven je inspiratie en informatie in dit blog. Lees alles wat je moet weten hier!

We leveren raambekleding voor alle soorten en types ramen. Van dakraam tot serre en van trapezium tot cirkel. En natuurlijk ook voor schuifpuien. Een schuifpui is een echte sfeermaker en zorgt ervoor dat je veel licht binnenkrijgt in je huis. Maar natuurlijk hecht je ook aan je privacy, wil je uv-straling in je huis weren én sfeervolle raambekleding hebben.

Kies voor een luxe uitstraling met shutters voor je schuifpui. Met shutters kun je namelijk een grote breedte voorzien, omdat je de shutterpanelen naast elkaar kunt plaatsen. De perfecte oplossing voor grote raampartijen.

Shutters voor de schuifpui

Het vinden van de juiste raambekleding voor je schuifpui kan wat lastig zijn, maar shutters bieden hier de uitkomst voor. Wanneer je een echt statement wilt maken in de huiskamer raden wij shutters aan voor de schuifpui. Ze passen altijd perfect voor je raam en zorgen voor voldoende privacy-mogelijkheden om de lichtinval in huis te regelen. Zo krijg je een gezellige en rustgevende sfeer in huis.

Ze zijn goed toepasbaar op een vouwrailsysteem. Hiermee kun je ze gemakkelijk openklappen en creëer je veel zicht naar buiten. Railsystemen worden vaak toegepast bij grote ramen, schuifpuien of deuren voor eenvoudige toegankelijkheid. Een railsysteem bestaat uit een vouwbare set shutterpanelen die bevestigd zijn in een bovenrail en die aan de onderzijde door middel van een veerstift door de rail lopen.

De meeste shutters kunnen tot een hoek van 90 graden worden omgeklapt. Wij maken gebruik van een flexibel vouwsysteem, waarbij ze naar de zijkant en het midden geschoven kunnen worden. Zo kun je gelijk gebruik maken van je schuifpui en kun je de shutters een kant op schuiven wat op dat moment goed uitkomt. Bijna al onze verschillende typen kunnen worden toegepast op een vouwrailsysteem.

Welke shutters kleuren kan ik het beste kiezen?

Aangezien een schuifpui meestal een behoorlijke oppervlakte heeft kan de raambekleding die je kiest sfeerbepalend zijn voor je interieur. Als je je raambekleding niet te veel wilt laten uitspreken kun je het beste kiezen voor een neutrale kleur zoals wit, crème, beige en zwart. Een logische en veilige keuze, waarmee je rust in je interieur creëert en laat je andere elementen, zoals de meubels of de vloer meer tot leven komen.

Toch kan je, als je kiest voor neutrale kleuren, verder gaan dan wit, roomwit of beige, denk is aan tinten zoals lichtgrijs of oudroze. Met oudroze maak je een heel persoonlijk statement zonder dat het heel erg opvalt.

De juiste keuze

Luxaflex® Shutters voor je schuifpui worden op maat gemaakt, zodat je letterlijk en figuurlijk altijd een passende raamdecoratie voor je raam, schuifpui en deur hebt. Ze hebben verstelbare lamellen, waardoor ze het licht breken. Zo kun je de hoeveelheid zonlicht zodanig regelen dat het mooi naar binnen valt, zonder hinderlijke schittering of straling. Shutters op maat staan bekend als sfeerverhogende en elegante raamdecoratie die tegelijkertijd ook nog eens erg functioneel is. Door te kiezen voor de juiste kleur versterk je het decoratieve aspect.

Laat je adviseren

Shutters op maat zijn prachtig voor je huis, maar daar heb je wel hulp bij nodig. Laat je inspireren en adviseren door één van onze specialisten in de buurt. Deze komt bij je langs om je ramen op te meten, kan je het beste advies geven, monteert de shutters netjes en zorgt dat alles naar wens is. Zo wordt alles van A tot Z geregeld. Jij hoeft je nergens druk om te maken. Ben je op zoek naar nog meer inspiratie, voordat je naar de dealer gaat? Download dan onze shutter brochure.

Shutter brochure aanvragen

Vraag hier gemakkelijk en snel de digitale brochure aan en kom alles te weten over onze shutters

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.