Zo mix je goud en zwart in je interieur

Wil jij een stoere maar toch feestelijke twist aan je interieur geven deze feestdagen? Mix dan goud en zwart! Lees hoe je deze kleuren combineert in onze nieuwste blog

Zo mix je goud en zwart in je interieur

De tijd van stormachtige dagen en koude nachten is weer aangebroken; hoe kom jij de winter door? Zorg ervoor dat je binnen een extra warm en sfeervol interieur creëert. Dat begint met slimme stylingtips die áltijd werken. Laat je leiden door je persoonlijke smaak, maar laat je ook inspireren door de nieuwste trends. Zo krijg je een nieuwe sfeer in huis waardoor je er de hele winter warmpjes bij zit. Onze tip voor jou! Combineer goud en zwart in je interieur.

Gouden randje

Denk jij bij goud direct aan luxe? Door deze kleur met zwart te combineren, geef jij jouw interieur juist een stoere en toch warme uitstraling. Goud kent namelijk veel verschillende schakeringen. De bekendste is geelgoud, maar er zijn ook varianten als witgoud, roodgoud of okergoud. Door met deze verschillende tinten te spelen in huis, creëer je een levendig effect. Ga voor een gouden schilderijlijst, gouden poten onder een stoel of een kussen met gouden opdruk; elegant, stoer en stijlvol!

Subtiele gloed

Niet alleen in accessoires, maar ook met raambekleding leg je accenten; kies voor zwarte Silhouette Shades en combineer dit met een fluwelen stoel en een glazen vaas met, je raadt het al, een gouden tintje. Zie jij hoe de combinatie in het interieur van goud en zwart een luxe uitstraling verzorgt?

Een weelderige kerst

In deze tijd van het jaar mag een zwart met gouden kerstboom natuurlijk ook niet ontbreken! Wil je dit jaar een groot statement maken om het feestdagen gevoel in huis te halen? Ga dan voor een witte boom met opvallende versiersels. Als je dat te veel van het goede vindt, kun je natuurlijk ook uitpakken met gouden decoratie van Maisons du Monde op een zijdezacht zwart tafelkleed. Of pak de kerstcadeautjes in met glanzend zwart pakpapier en een gouden strik. Zo krijgt zelfs het kleinste pakje een kostbare uitstraling!