Horren: de musthave van dit seizoen!

  • 10 mei 2024
  • Sophie de Keijzer
  • Trends

Wil jij binnenshuis ook ongestoord genieten van frisse lucht? Lees dan deze blog over horren, want ze zijn een absolute must voor dit seizoen. We blijven ons horrenassortiment uitbreiden en verbeteren, zodat er altijd een geschikte hor bij zit voor jouw ramen en deuren.

De lente is in volle gang! Hoewel het wat wisselvallig begon is de tijd van korte mouwen, buiten eten en het open zetten van de ramen en deuren nu echt aangebroken. Wel is het erg vochtig geweest en is de temperatuur nu vrij hoog. Ook de insecten reageren daarop en komen maar al te graag weer uit hun schulpjes gekropen. Om ervoor te zorgen dat jij ook binnen ongestoord van het mooie, warme lenteweer kunt genieten, delen we in deze blog een aantal tips voor het gebruik van horren. Want horren zijn heel praktisch en bieden bescherming tegen insecten en allergieën, maar door de diverse dessinmogelijkheden zijn onze horren tegenwoordig ook steeds stijlvoller. Een hor op maat past bij elk interieur!

Ontdek onze horren in de digitale brochure

Download de gratis digitale brochure hier.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Bedankt voor je aanvraag!

Houd je mailbox in de gaten.

Ongestoorde nachtrust

Met de komst van het mooie weer zullen we ook weer wat vaker met de ramen open slapen. Dan is het wel zo prettig als de muggen buiten blijven, zodat je niet de halve nacht op zoek bent naar dat vervelende zoemertje en uitgerust wakker wordt. Daarom is een hor op maat een echte musthave om er zeker van te zijn dat de slaapkamer insectenvrij blijft. Onze horren zijn duurzaam, tot op de millimeter op maat gemaakt en verkrijgbaar in verschillende profiel- en gaaskleuren. Zo zijn deze naast de populaire kleur wit en vier standaard profielkleuren, ook verkrijgbaar in iedere RAL-kleur. Hierdoor past een hor altijd bij jouw interieurstijl en de kozijnkleur.

Plissé hor Raffina

Niet alleen insecten-, maar ook pollenwerend

Het primaire doel van een hor is het buiten houden van insecten, zodat je binnen ongestoord kunt genieten van de frisse lucht. Maar wist je dat onze horren ook verkrijgbaar zijn met pollenwerend gaas? Door te kiezen voor Poll-Tex® gaas wordt minimaal 90% van alle pollen uit de lucht gefilterd. Dat is de perfecte uitkomst als je last hebt van hooikoorts! Ook zijn onze horren beschikbaar met ClearView™ gaas , waarbij het zicht naar buiten verbetert en er 25% meer ventilatie mogelijk is, doordat de draden van het gaas dunner zijn. En heb je huisdieren? Kies dan voor een hor met extra dik gaas tegen scherpe nagels.

Hordeuren op maat voor elke tuin of elk balkon

Loop je ‘s zomers graag van binnen naar buiten de tuin in? Naast onze plissé- en rolhordeuren, is de scharnierende hordeur een praktische en stijlvolle oplossing bij openslaande terras- of balkondeuren. Ook voor schuifpuien biedt onze schuivende hordeur een goede oplossing. Als je het fijn vindt dat je hordeur langzaam sluit, kun je kiezen voor het plaatsen van een SoftClose systeem in de rail; comfortabeler en veiliger!

Rolhordeur Sencillo Grande - Inklemhor Flex Plus

Levensreddende horren

Voor ons in Nederland is een hor voornamelijk een luxeproduct om onze leefomgeving aangenamer te maken. In andere landen kan een hor levens redden. Daarom gebruiken wij onze kennis over insectenwering al jaren in Malawi. Zo plaatsen we horren in gezondheidscentra en kraamklinieken om vrouwen en pasgeborenen te beschermen tegen de malariamug. Malaria is namelijk een infectieziekte die wordt overgedragen door besmette muggen. Helaas is er nog geen vaccin, maar gelukkig dragen horren ook bij aan het buiten houden van de besmette muggen.