Serre producten

Geniet het hele jaar door.

In sommige serres kan het in de zomer snikheet en in de winter ijskoud zijn. De juiste raamdecoratie kan de temperatuur helpen beheersen. Zo kunt u van uw serre genieten wanneer u dat wilt.

Leer hoe Luxaflex® Duette® Shades en Plissé Shades uw serre het hele jaar door comfortabel houden.

Duette® Shades in een serre
Duette® Shades in een serre

Bespaar energie en vergroot comfort

Duette® Shades zijn uitgevonden door Hunter Douglas. Ze bieden u het beste van twee werelden: in de zomer wordt warmte geweerd maar in de winter wordt deze vastgehouden. Dat voorkomt dat u moet stoken en zo kunt u besparen op uw energierekening.

Hoe werken de Duette® Shades in de serre?

Alle Duette® Shades hebben een unieke honingraatstructuur die speciaal is ontworpen om lucht binnen te houden en uitstekende isolatie te bieden.
Duette® stoffen kunnen ook worden behandeld met een exclusieve coating die tot wel 78% van de warmte reflecteert, zodat uw huis in de zomer koeler blijft.

64 mm Duette® Architella® Shades
64 mm Duette® Architella® Shades
64 mm Duette® Architella® Shades
64 mm Duette® Architella® Shades

Geplooide serre producten Geniet van directe controle van licht, schaduw, temperatuur en privacy met een slim, op maat gemaakt geplooid ontwerp, dat u snel en eenvoudig kunt openen en sluiten. De geplooide serre producten hebben een compact lijnontwerp dat uw uitzicht niet belemmert: u kunt genieten van een weids panorama.

Geplooide stoffen PLUS dat beetje extra

Topar® Plus is een speciale stofcoating die warmte en zonlicht doeltreffend reflecteert, maar geen effect heeft op de rijke, diepe kleur van de Plissé Shades. Dit maakt de stof uitermate geschikt voor prodcuten die in serres of andere ruimten met grote glaspartijen worden aangebracht.

Plissé Shades
Plissé Shades

Speciale afwerkingen

Stoffen die met de speciale Luxaflex® Dustblock® coating zijn behandeld, zijn antistatisch en vocht- en vuilafstotend. Hierdoor kunt u ze zeer eenvoudig reinigen en in optimale conditie houden – en zien ze er jarenlang stijlvol en levendig uit.

Stijlvolle texturen en een prachtig kleurenpalet

Serrejaloezieën hoeven qua stijl niet discreet te zijn. Onze Duette® en Plissé Shades zijn verkrijgbaar in een breed palet aan elegante patronen, rijke en tactiele weefstructuren en in alle mogelijke transparanties. Zo kunt u een perfect evenwicht creëren tussen licht, privacy en een oogstrelend ontwerp.

Speciale vormen en ramen in hoge daken

Elke serre en elk raam wordt professioneel opgemeten en deskundig op maat gemaakt, zodat zelfs voor de meest ongebruikelijke vormen, hellingen en maten een oplossing wordt gevonden. Uw plaatselijke Luxaflex® showroom geeft u alle hulp die u nodig heeft.

Eenvoudig te bedienen – ongeacht de afmetingen

U kunt uw Duette® of Plissé Shades met een simpele afstandsbediening of wandschakelaar bedienen, hoe groot uw serre ook is. Of u kunt kiezen voor een kindveilig handmatig systeem… wat u maar wilt. Hoe dan ook, u zult op een eenvoudige manier de lichtinval en de privacy kunnen aanpassen. Uw plaatselijke Luxaflex® showroom helpt u graag bij het vinden van de optie die het best bij u past.

Bezoek uw plaatselijke Luxaflex® showroom voor meer informatie en deskundig advies.