Draai- en kiepramen

Steeds meer mensen kiezen voor draai- en kiepramen. Deze zijn eenvoudig te openen aan de bovenkant om een constante stroom frisse lucht binnen te laten. Verder zijn ze zeer praktisch. Ze gaan volledig open naar de binnenkant, zodat het eenvoudiger wordt om de ramen te reinigen.

Perfect passend

Traditionele raambekleding kan in de weg zitten bij het openen van draai- en kiepramen en dat levert frustratie op. Binnenzonwering is echter een uitstekende oplossing voor dit raamtype.

Luxaflex® heeft een compleet aanbod ontwikkeld speciaal voor draai- en kiepramen (en -deuren), dat rolgordijnen, horizontale jaloezieën, Plissé Shades en Duette® Shades omvat. Voor elk van deze producten geldt het volgende:

Plissé Shades

De slim vormgegeven looks van onze Plissé Shades zijn ontworpen om perfect te passen in het kozijn van draai- en kiepramen en glazen deuren.

Elke Plissé Shade filtert het daglicht prachtig en biedt privacy wanneer u daar het meest behoefte aan heeft dankzij de ingebouwde “Top-Down/Bottom-Up”-functie.

Met TruFit™ profielen kunnen Plissé Shades zonder te boren of schroeven geplaatst worden.

Ontdek Plissé Shades hier

Duette® Shades

De Luxaflex® Duette® Shades zijn een perfecte keuze voor grote en kleine ramen en kunnen aan de meeste raamkozijnen worden vastgemaakt, waaronder ramen van vinyl, glazen stangen en wanden of plafonds.

Met TruFit™ profielen kunnen Duette® Shades zonder te boren of schroeven geplaatst worden.

Kom hier meer te weten over Duette® Shades

Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën staan prachtig bij draai-kiepramen.

Ze kunnen naadloos worden geïntegreerd in het raamkozijn met zijgeleiders, die de jaloezie nauwkeurig in positie houden wanneer het raam schuin is geopend.

Met TruFit™ profielen kunnen 16 en 25 mm jaloezieën zonder te boren of schroeven geplaatst worden op een kozijn.

Onze collectie biedt schitterende kleuren waardoor kleurcoördinatie met het kozijn goed mogelijk is, maar ook metallic lamellen en houtlooks en exclusieve texturen.

Lees meer over ons assortiment van Horizontale Jaloezieën