Project Referentie

Een paar voorbeelden van projecten

Kazerne Home of Design

Samen met onze A-projectdealer Ad Borrenbergs Projectinrichting realiseerden we bij Kazerne – Home of Design in Eindhoven, een warme sfeervolle en akoestisch verantwoorde omgeving door toepassing van Luxaflex® Duette® Shades in zowel 32 als 64mm. Voor de hoger gelegen ramen werd gekozen voor bediening met PowerView® Motorisation terwijl de overige Duette® Shades zijn voorzien van het elegante en vellige SmartCord® systeem.
Kazerne is gelegen in het hart van designstad Eindhoven en wil een levendige, gastvrije en inspirerende hospitality-omgeving bieden waar mensen op ontspannen wijze kunnen ervaren hoe design waarde toevoegt aan de wereld waarin wij leven. De Luxaflex® Duette® Shades zijn hier een vanzelfsprekend onderdeel van.

Vyva Amsterdam

Met projectpartner Kuyvenhoven zakelijk inrichten uit Zoetermeer realiseerden we bij textielgroothandel Vyva in Amsterdam een functionele en prachtige werksfeer met Rolgordijnen XL Panama pro en Houten Jaloezieën in dessin Tribute.

TNO Den Haag

In de wens naar kwalitatief hoogwaardige zonwering leverden wij, in samenwerking met onze partner SBR Vloeren te Rijswijk, voor TNO in Den Haag rond de 1.000 stuks Luxaflex® Rolgordijnen L, type 10, kleur 4707 Panama Pro 1%. Allen in RVS design uitvoering.

TU Eindhoven – 3.000 gemotoriseerde Rolgordijnen Screen Nature Ultimetal

Op dit moment wordt gewerkt aan de montage van ruim 3.000 gemotoriseerde rolgordijn units voor het project Technische Universiteit Eindhoven. Omdat (vooral) de thermische eisen mbt dit project uitermate ambitieus zijn, is er uiteindelijk gekozen voor de Screen Nature Ultimetal, waarmee wij konden voldoen aan de zeer hoge eisen mbt zonreflectie en de uiteindelijk te behalen G waarde.

De Technische Universiteit Eindhoven is het meest duurzame onderwijsgebouw ter wereld. Het ontwerp van het gebouw krijgt de hoogste BREAAM-score ooit voor dit type gebouwen (93,86). De score van 93,86 is goed voor de maximaal te behalen vijf BREEAM sterren en het predicaat ‘Outstanding’.

Hermes City Plaza

Hermes City Plaza, een voormalig kantoorgebouw aan het Stadhuisplein 16 in Rotterdam, is getransformeerd naar 218 studentenwoningen voor het Erasmus University College. Wij installeerden hier ruim 300 × 50mm jaloezieën en 100 × 25mm MegaView®. Architect van de transformatie is van Wilsum van Loon in opdracht van ontwikkelaar Egeria. Uitvoering door Wurks BV uit Gouda, de architect is Standard uit Amsterdam.

Erasmus School of Law

Een prachtige werkomgeving waar rust en natuurlijk licht de boventoon voert.

Ruim 660 stuks Luxaflex® Rolgordijnen met stofkwaliteit Panama Pro 5% kleur 4611 en Panama Chrome kleur 4722. in combinatie met t.b.v. de binnenwanden 250 stuks Luxaflex® Duette Shades 25 mm, kleur 9273 Duo Tone FR. Top Down/ Bottom Up, SmartCord® bediening.

Lees meer (pdf)

Stadskwartier Deventer

TheBoxSystem

Hierbij een impressie van de modelwoning die gerealiseerd is in Made.
Deze TBXS modelwoning is opgebouwd uit 1 complete module, welke vooraf geheel compleet, inclusief alle leidingen, aansluitingen, zonwering, techniek en vloerverwarming, geassembleerd is. De woning is ontwikkeld volgens het circulaire model: materialen worden niet verbruikt, maar gebruikt. Verder levert een woning van TBXS geen afval op en voorziet volledig in de eigen energie. Eenmaal op locatie is de woning binnen een dag gebruiksklaar. Plug and play dus! Dit woonconcept kan natuurlijk gebruikt worden als woning, maar ook als kantoor, winkel. Maar ook als woning op vakantieparken en als levensloopbestendige zorgunits. De woon-leefmodules zijn nagenoeg onbeperkt te combineren en ook een tweede bouwlaag is mogelijk. Omdat de modules slechts op schroefpalen gezet worden, is een fundering niet nodig en kan de module altijd weer ergens anders geplaatst worden.

THEBOXSYSTEM heeft bewust gekozen voor samenwerking met Luxaflex®. Daarom zullen de units altijd uitgerust worden met Luxaflex® Buitenjaloezieën, Luxaflex® Beaufort Screens, of een combinatie hiervan.

De modelwoning wordt bewoond door Tom Meulemans. Hij laat aan iedereen zien hoe het is om in het innovatieve systeem te leven!! Volg hem op Youtube of Instagram @whois_tom of kijk op www.theboxsystem.nl voor meer informatie.

ASR

Het bestaande hoofdkantoor van ASR is getransformeerd tot een modern, duurzaam en transparant gebouw dat voldoet een de duurzaamheidseisen en – ambities van ASR. Het gebouw is 50% energiezuiniger geworden – van energielabel G naar A – dankzij een nieuwe, dubbele huidfaçade en de toepassing van specifieke zonweringsproducten. Er zijn 1.527 Luxaflex® Buitenjaloezieën van het type EL-80-A toegepast, alsmede 2.074 kettingbediende XL Rolgordijnen met GreenScreen Eco doek. Deze zijn nagenoeg geheel te recyclen. Onder het glasdak zijn 70 lichtstraat zonweringen van het Type Omega, verdekt gemonteerd. De zonwering is gekoppeld aan het gebouwbeheersysteem om de toe en – uittreding van warmte te reguleren.

Hotel Gooiland

Luxaflex® Nederland is partner van het Dutch Design Hotel Gooiland. In samenwerking met onze dealer Ambiance Zonwering Van der Wal Horizontale Jaloezieën 50 mm geleverd voor de hotelkamers en drukt met deze designklassieker een markant stempel op de slaapbeleving.

Change=

Change= ontwikkelt community-concepten die aansluiten bij de behoeftes van specifieke doelgroepen. Change bouwt jongerenhuisvesting in de vorm van zelfstandige woonunits met eigen voorzieningen, in grote steden. Luxaflex Nederland heeft, samen met De Kruijff Projectinrichting uit Amsterdam meegewerkt aan de nieuwste Change= realisatie op de Postjesweg in Amsterdam.

VROM – Een prachtig project

Het VROM is geheel gerenoveerd, met Luxaflex® in een van de hoofdrollen. Dit heeft voor onze partner Maasdam Projectinrichting en ons geresulteerd in levering van bijna 3.000 rolgordijnen, handmatig en elektrisch bediend, aangevuld met 60 stuks Omega schermen. Een prachtig project met optimale lichtbeheersing in de hoofdrol.

Kloet Vlaardingen

Kloet Vlaardingen is een van de organisaties die optimaal ontzorgd wordt door toepassing van Silhouette® Shades PowerView® Motorisation. Naast scènes en tijdschema’s blijft individuele bediening uiteraard mogelijk.

Hotel The Muse Amsterdam

Casa Hotel

VistaPrint Deventer

Stadhuis Deventer

LUMC Leiden

Rabobank Schiphol

Feyenoord

Siemens

Gemeentehuis Kaatsheuvel

MS River Voyager (schip)