Project - Producten

Luxaflex Nederland is voortdurend bezig met het bieden van oplossingen voor warmte-, licht- en klimaatbeheersing. Hoewel we van oudsher afkomstig zijn uit de “binnenzonwering”, realiseren wij ons dat het meer en meer gaat om een totaalconcept voor het raam. Voor binnen én voor buiten, zodat in- en exterieur elkaar verder kunnen versterken.

Niet alleen in esthetisch opzicht, maar ook bij zaken als gebruikscomfort, energiebesparing en klimaatcontrole. Een optimaal binnenklimaat, zowel in zomer als winter, met een zo laag mogelijk energieverbruik, vraagt om een uitgekiende combinatie van binnen- en buitenzonwering, bij voorkeur automatisch aangestuurd.

Wij bieden oplossingen voor bijvoorbeeld kantoor, waar klimaat- en lichtbeheersing centraal staal, praktijkruimtes waar hygiëne-eisen de boventoon voeren of bijvoorbeeld voor de horeca waar uitstraling en gebruiksgemak de eisen bepalen.

Heeft u advies nodig of wilt u zich oriënteren op de vele mogelijkheden die Luxaflex® zonwering biedt? Kijk rond op onze site of neem contact op met een van onze partners.

Wilt u zich oriënteren op onze producten?

Terug naar projecten overzicht