Architecten Showroom Amsterdam

Architecten Showroom Amsterdam is de plek voor de laatste trends, innovaties en kennis. 23 internationale bedrijven zijn vertegenwoordigd op IJburg, waar u terecht kunt voor advies en stalenmateriaal. Wij helpen u en uw opdrachtgever verder bij de ontwikkeling en inrichting van uw gebouw. Neem de tijd om te komen werken met en tussen alles wat u nodig hebt voor de realisatie van uw project. Alles op één locatie in een inspirerende omgeving.

Innovative products make innovative projects

Dat is in vijf woorden de kracht van Luxaflex® Projecten. Ons Projecten team staat klaar om (interieur) architecten, projectinrichters en adviesbureaus perfect te kunnen adviseren en ondersteunen. We doen alles voor het creëren van een optimaal werk- en leefklimaat, inclusief besparen op verwarmings-en koelkosten.

Luxaflex® is al jaren dé specialist in raamdecoratie en zonwering, ook voor professionele toepassing. Wij bieden oplossingen voor bijvoorbeeld kantoor, waar klimaat- en lichtbeheersing centraal staal, praktijkruimtes waar hygiëne-eisen de boventoon voeren of bijvoorbeeld voor de horeca waar uitstraling en gebruiksgemak de eisen bepalen.

Luxaflex® is het belangrijkste raamdecoratie merk van Hunter Douglas, dé wereldmarktleider in raambekleding en architecturale producten. Het merk ontstond in 1951 en introduceerde de aluminium horizontale jaloezie. Sindsdien worden regelmatig innoverende originele producten gelanceerd, in binnen- en buitenzonwering. Als zaken als lichtregulering, onderhoud, licht- en temperatuur controle écht belangrijk zijn, kunt u al decennia lang op de expertise van Luxaflex® vertrouwen.

Maak een afspraak

Maak nu een afspraak met uw Luxaflex® Project Adviseur voor een bezoek aan de Architecten Showroom Amsterdam:

Afdeling Projecten
0184 – 674 130
projecten@luxaflex.nl

Architecten Showroom Amsterdam

Pedro de Medinalaan 1a
1086 XK Amsterdam

architectenshowroomamsterdam.nl