Botanical Selection

Haal de natuur naar binnen! Bezoek een Luxaflex® dealer in de buurt om de Botanical selection te bekijken en krijg direct gratis productadvies.

De botanical trend is populairder dan ooit en dat begrijpen wij heel goed. De natuur heeft altijd een grote invloed gehad op designs en trends, zelfs in stedelijke gebieden. De botanical trend wordt gekarakteriseerd door grote, kleurrijke jungle motieven zoals bananenboombladeren en tropische bloemen. Deze bonte trend beperkt zich niet alleen tot tropische dessins, maar kan ook worden toegepast met meerdere kleurpaletten in huis. Kies voor meerdere tinten groen en okergeel of zachtgroen in combinatie met aardetinten. Voor de Luxaflex® Botanical Selection hebben wij ons ook laten inspireren door allerlei prints en kleuren.

Lees ons nieuwe blog voor meer tips over de Botanical trend.

Producten uit de Botanical Selection

Duette® Shades

Perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door

Een selectie van verschillende kleuren en stijlen

De Luxaflex® Botanical Selection bestaat uit 15 kleuren. Diverse tinten zachtgroen, warm geel en donkere aardetinten creëren een knus en comfortabel thuis.
De Botanical Selection omvat onze populairste productlijnen, zoals: Duette Shades®, Horizontale Jaloezieën, Twist Shades® en Rolgordijnen. De collecties zijn verkrijgbaar in uiteenlopende dessins, stijlen, kleuren en stoffen.

Bezoek een Luxaflex® dealer in de buurt om de Botanical Selection te bekijken en krijg direct gratis productadvies.

Dealer Locator

Vind een dealer in de buurt

We hebben 0 dealers in je gebied