Luxaflex® levert raambekledings-producten aan Villa Pardoes

November 2010 – Luxaflex® heeft voor de acht vakantiewoningen de raambekleding kosteloos beschikbaar gesteld en geplaatst. Uiteraard is deze raambekleding geheel passend bij de kleurrijke stijl van Villa Pardoes. De producten variëren van Rolgordijnen tot Duette® Shades. Steeds weer iets anders, helemaal volgens hun eigen concept!

Villa Pardoes biedt écht een onvergetelijke gratis vakantie. Voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar. Voor kinderen die dolgraag een tijdje aan iets anders willen denken dan hun ziekte. Voor broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde week samen. In Villa Pardoes worden avonturen samen beleefd. Met familie en vrienden. Met ridders. Met Barbie. De sprookjes van 1001 Nacht komen er tot leven. Villa Pardoes is voor een weekje het warme nest waar je thuiskomt na een dag vol leuke activiteiten.

Villa Pardoes bestaat uit acht ruime vakantiewoningen, aan elkaar geschakeld rondom een grote centrale ruimte. Het gebouw heeft de vorm van een slakkenhuis. Kinderen kunnen er in een veilige en kleurrijke omgeving spelen. Ouders ontmoeten er lotgenoten. Ze kunnen er hun verhaal vertellen en ervaringen delen, soms tot laat in de avond.

Sprookjesachtig vakantieverblijf, spierpijn van het lachen, vrienden voor het leven, even geen gedokter, een weekje onbekommerd genieten, tranen van geluk… Villa Pardoes is heel veel. Vier woorden vatten alles treffend samen: daar vergeet je álles!

“Eigenlijk wil je helemaal niet op vakantie in Villa Pardoes. Want dat betekent dat je een ziek kind hebt. Maar wat er de afgelopen week hier met ons gebeurde, is zo bijzonder. Even leek het alsof Sam helemaal niet ziek was. Het ging weer om ons gezin, we hebben genoten.” (uit het gastenboek van Villa Pardoes).

Foto: Nol Havens
Foto: Nol Havens