Luxaflex Nederland sponsort Villa Pardoes

Hardinxveld-Giessendam, november 2015 – Villa Pardoes, een vakantieverblijf voor ernstig zieke kinderen en hun families, breidt zijn capaciteit uit van acht naar twaalf vakantiehuisjes. Luxaflex Nederland voorziet de vier extra huisjes én de Pannenkoekenkeuken op het terrein van rol- en vouwgordijnen.

Een onbezorgd, vrolijk leven is niet voor ieder kind weggelegd. Voor sommigen bestaat hun jeugd vooral uit veel doktersbezoeken, medicijnen en onzekerheid. Villa Pardoes biedt kinderen die tegen een ernstige of zelfs levensbedreigende ziekte vechten, gratis een onvergetelijke vakantie aan in hun park.

Vakantie voor 600 gezinnen

Een vakantieweek in een huisje van Villa Pardoes geeft het hele gezin een enorme energieboost. Kinderartsen hebben in de afgelopen jaren dan ook steeds meer gezinnen naar het vakantiepark verwezen. Als gevolg is er een structurele wachtlijst is ontstaan. Gezinnen moeten soms langer dan zes maanden wachten; tijd die er niet altijd is voor de zieke kinderen. Villa Pardoes heeft daarom besloten de capaciteit uit te breiden naar twaalf huisjes. Hierdoor kunnen er jaarlijks 600 gezinnen van een onbezorgde vakantieweek genieten.

In 2010 droeg Luxaflex Nederland al bij aan de restyling van de themahuisjes door producten, variërend van Rolgordijnen tot Duette® Shades, kosteloos beschikbaar te stellen.

“Luxaflex Nederland heeft Villa Pardoes al eerder gesteund met raambekleding. We zijn enorm blij met de manier waarop er proactief én professioneel wordt meegedacht om de mogelijkheden van het Luxaflex® assortiment af te stemmen op onze wensen. Met deze prachtige bijdrage is het interieur van deze ruimten helemaal ‘af’ en past het perfect in de sprookjesachtige sfeer van de Villa. Wij zijn Luxaflex Nederland opnieuw dankbaar voor de sponsoring en de plezierige samenwerking” aldus Peter Persoon, Algemeen Directeur Villa Pardoes.

v.l.n.r. Directeur Villa Pardoes: Peter Persoon, Silvia Jagtenberg: Luxaflex Nederland en Gert-Jan van Boxtel, Fondsenwerver Villa Pardoes.