hero background

Op zoek naar het oudste Luxaflex® product van Nederland

Heb jij het oudste Luxaflex® product van Nederland?

We zijn erg nieuwsgierig naar deze verhalen! Deel jouw foto op Instagram en tag @luxaflexnl of deel jouw foto in een reactie onder de Facebook-post. De leukste inzendingen belonen we met een feestelijke versnapering. Want… wie jarig is trakteert!

Deel en win!

We zijn trots op dat Nederlandse huishoudens al 70 jaar lang kiezen voor onze raambekleding en willen dit graag met jou vieren! Heb jij een Luxaflex® product in huis dat al vele jaren meegaat? Meet jij nog steeds met een Luxaflex® rolmaat uit de jaren zeventig of heb je een ander bijzonder product in huis dat het Luxaflex®-verhaal vertelt?

Voorwaarden consument fotoactie Luxaflex® 70 jaar

Luxaflex Nederland beloont wekelijks de leukste inzendingen met een feestelijke versnapering. De winnaars worden bepaald door Luxaflex Nederland op basis van originaliteit en ‘het mooiste verhaal’.

  1. Deze actie kent minimaal 1 prijswinnaar per week.. Luxaflex Nederland neemt persoonlijk contact op met de winnaars.
  2. Op de foto dient duidelijk zichtbaar te zijn dat het een Luxaflex® product betreft.
  3. Deelname aan de actie is onbeperkt, je kunt dus meerdere keren meedoen.
  4. Inzenden kan vanaf 26 april tot en met woensdag 30 juni. Tijdens deze periode worden periodiek winnaars bekendgemaakt. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
  5. Deelname staat open voor iedereen in Nederland, ook wederverkopers van Luxaflex® producten.
  6. De deelnemer geeft het recht voor het gebruik van de ingezonden foto(s) en verhalen aan Luxaflex Nederland B.V. (Luxaflex Nederland) De ingezonden foto’s worden geen eigendom van Luxaflex Nederland, maar Luxaflex Nederland krijgt het recht de foto’s onbeperkt en zonder verplichting te bewerken en/of te gebruiken voor door Luxaflex Nederland te bepalen doeleinden.
  7. De ingezonden foto's mogen geen inbreuk maken op de persoonlijke levenssfeer van anderen. Degene die een foto plaatst, dient in te staan voor de toestemming voor publicatie van alle personen die op de foto te zien zijn c.q. van rechthebbenden ten aanzien van woningen die op de foto te zien zijn.
  8. Luxaflex Nederland, gaat er verder van uit dat de deelnemer beschikt over de (intellectuele) eigendomsrechten, waaronder inbegrepen de auteursrechten en merkenrechten, op de geplaatste bijdrage. De deelnemer vrijwaart Luxaflex Nederland voor mogelijke aanspraken van derden ter zake.
  9. Luxaflex Nederland heeft het recht om bij (het vermoeden van) of (herhaaldelijk) misbruik deelnemers uit te sluiten van deelname, zonder overleg vooraf.

Voorwaarden Fotoactie Luxaflex® 70 jaar

Lees je voordat je die mooie foto van jouw Luxaflex® product instuurt nog even de voorwaarden door, zodat je zeker bent van een geldige inzending?