Onze winkels zijn open

Kies de contactvorm die bij jou past

Onze winkels zijn nog steeds geopend en hebben aangepaste maatregelen. Natuurlijk kunnen we je ook helpen als je liever niet naar de winkel komt.

Onze specialisten ontzorgen

Bekijk de video om te zien wat onze specialisten voor je kunnen betekenen. Er zijn meerdere manieren om contact te hebben met een specialist. Jij kiest waar jij je fijn bij voelt.

Bekijk de video

Belangrijke informatie coronavirus (COVID-19):

Bij Luxaflex® willen we je de perfecte raambekleding én de best mogelijke winkelervaring bieden. Door het coronavirus zijn er een aantal zaken anders dan normaal. De veiligheid en gezondheid van onze klanten en specialisten staat op de eerste plaats.

Onze specialisten zetten als op alles om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen. Daar hebben wij jouw hulp ook bij nodig.

Openingstijden winkel

Check vooraf bij de winkel of er (aangepaste) openingstijden gelden, of maak een afspraak. Zo zijn jullie beide voorbereid op een bezoek in de winkel. Ga je liever niet naar de winkel? Veel van onze specialisten staan ervoor open om te (video)bellen.

Heb je gezondheidsklachten?

We vragen je vriendelijk om thuis te blijven als je (lichte) klachten hebt. Vergeet dan niet om jouw specialist even in te lichten. We maken graag een nieuwe afspraak op een ander moment.

Houd afstand

De richtlijn van de overheid moet aangehouden worden. Bij direct contact houd je tenminste 1,5 meter afstand.

Levertijden

Momenteel hebben wij geen problemen met onze levertijden als gevolg van het coronavirus. Mocht dit wel zo zijn bij jouw bestelling, dan zal je specialist daarover contact met je opnemen.

We rekenen op je begrip, zodat we hier samen sterker uit gaan komen.

Maatregelen winkel

Als je naar onze winkel komt, vragen we je onze maatregelen te lezen.

Lees ze hier