Inspiration Tour

Luxaflex® is samen met de merken Marmoleum, Novilon en Coral van Forbo, Vadain | Else, Caparol, Moduleo, Arte, Hooked on Walls, Miele, Velux, Faber, Mosa, Solidfloor, Philips, Skygate, Artelux, De Ploeg, Kendix, Your Edition, Loft 79 en Bruynzeel Home Products partner van de Inspiration Tour.

De Inspiration Tour biedt een stijladvies van een topstylist of interieurarchitect aan aan(woon)winkels, consumenten, bedrijven en merken.

De Inspiration Tour

De Inspiration Tour is er voor iedereen en past ook bij iedereen! De Inspiration Tour stylisten maken een interieuradviesplan op maat, dat aansluit bij persoonlijke wensen zodat het interieur als een warme jas past. Ze letten er goed op dat uw huis niet aanvoelt als een showroom maar een eigen karakter krijgt.

Een interieurarchitect of topstylist geeft een inspirerend advies tijdens een adviesdag op locatie, die zo’n 45 minuten duurt. Neem een plattegrond, foto’s en een wensenlijst mee zodat de tijd goed benut wordt. Volop suggesties voor kleuren, materialen, stoffen en indelingen worden aangereikt en uitgewerkt in een interieurschets. Zo kan bekeken worden hoe de keuzes uitpakken en met elkaar combineren. Een persoonlijke ‘styleguide’ wordt er meegegeven na afloop, waarop de productstalen van de favoriete kleuren en materialen te vinden zijn. Kortom; Compleet en praktisch. Een persoonlijk interieurplan waarmee direct aan de slag gegaan kan worden!