Waarom slimme raambekleding?

Overweeg je slimme raamdecoratie voor thuis, maar weet je niet zeker of je ze echt nodig hebt? Eén ding is zeker: domotica biedt heel wat gemak en tal van voordelen. En dankzij de smart home bediening zonder moeite. Programmeer je Luxaflex® PowerView® raambekleding zodat ze automatisch beweegt, zowel overdag als ’s nachts, met gepersonaliseerde instellingen voor elke kamer apart of voor je hele woning in één keer. En dit allemaal gesynchroniseerd met jouw dagelijks ritme.

PowerView® Automation

Het gemak van slimme raambekleding

PowerView® Automation zorgt ervoor dat je Luxaflex® raamdecoratie automatisch omhoog of omlaag beweegt met behulp van de app, een afstandsbediening, een wandschakelaar of met je stem.

Vraag de PowerView® brochure aan

Bekijk de mogelijkheden en laat je inspireren door onze PowerView® producten

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

We zullen zo snel mogelijk op je verzoek antwoorden

Bedankt voor uw aanvraag

Luxaflex® Gordijnen en Vouwgordijnen met PowerView® Automation Luxaflex® Gordijnen en Vouwgordijnen met PowerView® Automation

Ontdek de voordelen van slimme raambekleding

Energie-efficiëntie en uv-bescherming

Met PowerView® raamdecoratie kan je ook warmteverlies in de winter voorkomen, fel zonlicht in de zomer tegenhouden en je meubels en vloeren beschermen tegen schadelijke uv-stralen. Dus ben je van huis, maar merk jij of je slimme thermostaat dat de temperatuur snel daalt? Of komt de zon juist volop achter de wolken vandaan? Met de PowerView®-app en/of het koppelen van je raambekleding aan je slimme thermostaat sluit je raamdecoratie automatisch, vanop afstand.

Aansluiting op slimme thermostaten

Als je de Luxaflex® PowerView® Hub aansluit op je slimme thermostaat, gaat je raamdecoratie automatisch open of dicht op basis van jouw temperatuurinstellingen. Zo kan je het energieverbruik in je woning optimaal beperken.

Veiliger wonen

PowerView® zorgt voor extra veiligheid in huis wanneer je weg bent door je raamdecoratie op afstand en zelfs automatisch te laten bewegen. Dit geeft de indruk dat er iemand thuis is, vooral als je je raamdecoratie programmeert volgens een willekeurig schema in plaats van op vaste tijden. Bovendien is PowerView® compatibel met toonaangevende smart home beveiligingssystemen.

Luxaflex® smart home Verticale Jaloezieën Luxaflex® smart home Verticale Jaloezieën

Bescherm je privacy

Als je grote moderne ramen of schuifdeuren hebt die uitkijken op straat of een tuin, wil je misschien je privacy beschermen tegen voorbijgangers of buren. Door te kiezen voor Verticale Jaloezieën van textiel met PowerView®, kan je de lamellen op afstand tot 180 graden laten draaien om je volledige privacy te geven.

Kindveiligheid

Luxaflex® PowerView® Automation-systeem biedt jou en je gezin dan ook niet alleen het ultieme bedieningsgemak, maar ook een verbeterde veiligheid in huis omdat loshangende koorden en kettingen bij je raambekleding verleden tijd zijn.

Totale domotica

Smart home-technologie evolueert snel en daarmee groeit ook de vraag naar geautomatiseerde raamdecoratie. En dankzij de mogelijkheid om Luxaflex® PowerView®-raamdecoratie te integreren in toonaangevende smart home-systemen, kan je bijna alles in huis automatiseren, van het inschakelen van je verlichting tot het vergrendelen van je deuren en het sluiten van je raambekleding.

Laat je adviseren door een specialist Laat je adviseren door een specialist

Laat je adviseren door een Luxaflex® specialist

Het gemotoriseerde bedieningssysteem is verkrijgbaar voor vrijwel alle op maat gemaakte raambekleding van Luxaflex®. Meer weten? Maak een afspraak bij je plaatselijke Luxaflex® specialist om ons brede aanbod aan smart home raambekleding te ontdekken en deskundig advies te krijgen over de beste keuze voor jouw huis en levensstijl.

FAQ - smart home