Kinderkamer toepassing

Voor je kinderen kies je het beste. Veilige, mooie raambekleding die een kamer opfleurt en praktisch gezien verduistert en privacy biedt. Maar hoe mooi en kleurrijk de raambekleding ook is: veiligheid gaat boven alles!

Download hier onze kindveiligheid brochure of bezoek uw plaatselijke Luxaflex® showroom voor deskundig advies over de juiste producten voor uw huis.

Kan licht in de ochtend het slaappatroon van uw kinderen beïnvloeden?

Te veel of te vroeg licht in de ochtend kan een regelmatig slaappatroon verstoren: je kunt ongewenst vroeg wakker worden. Hierdoor kunnen kinderen en baby’s rusteloos raken. We weten allemaal dat ze niet naar bed willen als het buiten nog zo licht is! Kies voor een kamerverduisterende stof om dit euvel te voorkomen.

Warm en knus, of liever lekker fris?

Luxaflex® Duette® Shades zorgen door de unieke honingraatconstructie ervoor om slaapkamers (en huis) ‘s winters lekker warm te houden en prettig koel in de zomer… en het hele jaar door comfortabel.

Zo stil als een muis

De Duette® Shades maken uw slaapkamer ook stiller en rustiger: ze absorberen tot wel 45% van het geluid van de rumoerige buitenwereld… zo helpen ze iedereen aan een goede nachtrust. Bekijk de bijzondere Duette® Shades-collectie in uw plaatselijke Luxaflex® showroom

Rolgordijn in baby kamer
Rolgordijn in baby kamer
Vrolijke Duette® Shades in kinderkamer
Vrolijke Duette® Shades in kinderkamer

Kleur mijn kamer vrolijk

Krachtige, gedurfde, vrolijke kleuren… levendige, felle patronen… Met rolgordijnen kunnen uw kinderen iets kiezen wat helemaal bij hen past. Ontworpen met oog voor veiligheid. Van peuter tot tiener: Luxaflex® Rolgordijnen zijn de ideale optie voor de slaapkamer.

Duette® Shades met innovatieve LiteRise® bediening

Innovatieve LiteRise®

Ons innovatieve LiteRise® systeem werkt heel eenvoudig: trek de jaloezie omhoog of omlaag om de positie te veranderen. De jaloezie blijft in positie op de plek waar u loslaat. Omdat koorden ontbreken is de jaloezie ook simpelweg veiliger.

Elektrische bediening

Voor de ultieme veiligheid en het ultieme gemak kies je voor PowerView® Automation. Met de afstandsbediening of de app gaat bedienen "vanzelf" .

Meer over de bediening?

Lees over meer kenmerken van onze raambekleding.