Werkt met Nest

Comfort en besparing, prachtig gemaakt

Luxaflex® PowerView® Motorisation gebruikt draadloze RF-communicatie om de meeste Luxaflex®-raamdecoraties nauwkeurig te bedienen, of je ze nu naar boven of beneden wilt bewegen, wilt kantelen of draaien. Met de PowerView® App kun je snel gepersonaliseerde scenes creëren die elke raamdecoratie in een woning kunnen activeren, in elke combinatie van standen die is afgestemd op jouw stemming of activiteit. Daarnaast werkt PowerView® met Nest® voor een nog comfortabeler dagelijks leven en betere connectiviteit in jouw slimme huis.

Hoe het werkt

PowerView®-raamdecoratie van Luxaflex® werkt met Nest, zodat de temperatuur in jouw huis het hele jaar door aangenaam blijft en je tegelijkertijd privacy hebt en energie bespaart. PowerView®-raamdecoraties worden automatisch afgesteld als de Nest Learning Thermostat merkt dat je weg bent, en tijdens Rush Hour Events.

Home and Away

Nest merkt het als je niet thuis bent en waarschuwt de PowerView® App om de PowerView®-scene van jouw keuze te activeren. Dit kan variëren van scenes voor optimale privacy tot scenes die gericht zijn op beveiliging of energiebesparing. Alle geplande gebeurtenissen worden uitgeschakeld tot je weer thuis bent.

Rush Hour Events

Nest krijgt een melding als de maximale belasting van jouw lokale elektriciteitsnet bijna is bereikt. Als reactie daarop laat Nest de PowerView-gordijnen in het hele huis dichtgaan, waardoor de isolerende eigenschappen ervan worden benut om te zorgen dat de temperatuur in jouw huis aangenaam blijft terwijl het energieverbruik wordt verminderd.

Configureer eenvoudig jouw PowerView® App om met Nest te werken

Stap 1:
zoek de ‘PowerView Account’-knop op in het hoofdmenu.

Stap 2:
verbind jouw Nest-account met PowerView®.

Stap 3:
Configureer jouw optimale ervaring met Nest.