Horren tijdelijk extra voordelig

Tot en met 30 april: 50% korting op 2de hor

Hordeur

Actievoorwaarden:

In de maand april krijg je 50% korting op de 2e hor van Luxaflex®.

  • Actieperiode: van 1 tot en met 30 april 2020.
  • De actie geldt op alle complete producten binnen het Luxaflex® Horrenassortiment. Opties en losse onderdelen zijn uitgesloten. Op meerprijzen geldt geen korting.
  • Een dubbele hordeur wordt gezien als twee producten.
  • Je ontvangt op het tweede (goedkoopste) product 50% korting op de adviesverkoopprijs incl. btw, direct van je dealer.
  • De korting wordt berekend over het goedkoopste product. Bij veelvouden van twee (dus bij een ordergrootte vanaf 4 stuks) wordt de korting over de 2 goedkoopste producten verrekend. Bij een ordergrootte van 6 stuks wordt de korting verrekend over de 3 goedkoopste producten etc.).
  • Deze actie is geldig bij Gallery, Inspiration en Select dealers. Voor deelnemende dealers, zie luxaflex.nl.

Waarom nu een hor kopen?

Genieten van frisse lucht zonder ongenode gasten?

In april zijn de Luxaflex® horren extra voordelig! Bij aankoop van een hor is de 2de hor voor de helft van de prijs. Een hele goede reden om nu een hor aan te schaffen dus.

Bekijk de voorwaarden

Laat je inspireren!

Luxaflex® horren zijn mogelijk in verschillende soorten materialen en kleuren. Download onze digitale brochure of bekijk onze producten. Laat je inspireren voor jouw huis.

Download gratis brochure
Move left Move right
Hordeur

Bezoek onze winkel

Onze horren worden altijd op maat gemaakt, zodat deze perfect passen voor jouw type raam of deur. Laat je adviseren door een specialist bij jou in de buurt.

Vind een specialist
Schuifhor

Hooikoortsklachten verminderen?

Kies dan voor pollenwerend gaas, Poll-Tex®. Hiermee wordt 90 procent van de pollen uit de lucht gefilterd, waardoor de kans op hooikoortsverschijnselen aanzienlijk vermindert. Zo kun jij thuis gewoon een raam open zetten zonder last te hebben van je hooikoorts.