hero background

Brave Ground

Ontdek de trendkleur van 2021

Kleuren die je warmte geven

De verkiezing van de kleur van het jaar van Flexa is een belangrijk moment op interieurgebied. De gekozen kleur is bepalend voor de interieurtrends en nieuwe woningkleuren. Brave Ground™ is een tijdloze basiskleur die eenheid brengt in verschillende ruimten en bovendien in elk interieur past. Laat je inspireren door onze ideeën en visie over hoe je deze warme, gezellige kleur kunt toepassen in jouw interieur en raambekleding.

Lees meer

Ideale lichtinval & stijl

Combineer het casual, rustgevende Brave Ground™ met Scandinavische kleuren ter verfraaiing van zowel klassieke als moderne woningen. Deze look zet de ambachtelijke meubels en natuurlijke materialen in je woning extra in het zonnetje.

None

Download hier jouw Brave Ground brochure

De mooie trendkleur van 2021 gecombineerd met onze raamdecoratie

Download hier de brochure

Geïnspireerd op deze tijd

Maak een statement met helderroze en -rode tinten en combineer ze met subtiele tinten in dezelfde kleurgroep. Perfect voor een beetje extra flair in huis. Deze stralende tinten komen optimaal tot hun recht als er licht doorheen schijnt. Luxaflex® raambekleding fleurt de dag op – wat die ook brengt – en creëert een aangename sfeer in huis.