Winnaar moodboard actie

Leonie de Quaasteniet uit Maasdijk is de winnaar van onze moodboard actie. Lees meer over haar winnende board in deze blog.

Winnaar moodboard actie

De afgelopen maanden hebben we 70 jaar Luxaflex® gevierd met diverse acties en promoties. In onze moodboard actie vroegen we wat jullie, onze gewaarde klanten, nu drijft en inspireert. De opdracht luidde: “Maak een moodboard op Pinterest waarin jij laat zien wat voor jou de meest opvallende items zijn uit de interieurgeschiedenis van de laatste 70 jaar.”

Reis door de tijd

Luxaflex® reist al generaties mee met alle ontwikkelingen die het interieur doormaakte. De winnaar van deze moodboard actie heeft al deze interieur stijlen mooi weten te vangen in beeld.

De winnaar

De winnaar is geworden: Leonie de Quaasteniet uit Maasdijk. Met een sober, maar doeltreffend moodboard toonde ze de Nederlandse interieursmaak van de jaren ‘30 tot nu en de rol van Luxaflex® raambekleding in het interieur. Haar motivatie: “De afgelopen 70 jaar zijn er continue (kleine) trends bij gekomen, veranderd en weer verdwenen. Doordat jullie de hoofdtrends er tussen uit hebben gepikt, hier op een mooie manier een eigen draai aan hebben gegeven en het toegankelijk gemaakt hebben voor een Hollands interieur, zijn jullie producten helemaal tijdloos zonder ouderwets te worden!”

Haar moodboard is hier te vinden.