Waarom kiezen voor op maat gemaakte Houten Jaloezieën?

Houten Jaloezieën zijn door de natuurlijke materialen een echte aanvulling op je woning. Het geeft een warme, gezellige sfeer aan je interieur. De collectie Luxaflex® Houten Jaloezieën biedt je een brede keuze aan kleuren, van primaire kleuren tot natuurtinten, keuze voor breed en smal ladderband en andere opties. Alle houten jaloezieën worden altijd op maat gemaakt. Zo ben je verzekerd van een passende oplossing waar je jarenlang van kunt genieten. Lees erover in dit blog.

Waarom kiezen voor op maat gemaakte Houten Jaloezieën?

Hoge kwaliteit houtsoorten

Je kunt kiezen uit verschillende soorten houtsoorten, waarbij alle houtsoorten zijn gemaakt uit duurzame bronnen. Al onze houten jaloezieën hebben een FSCR-keurmerk, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt voor jouw woning en de natuur. Onze houten jaloezieën op maat zijn verkrijgbaar in talloze verschillende kleuren en structuren. De nieuwe Supreme Woods zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit hardhout. De nerven zorgen voor de natuurlijk schoonheid en staan centraal in de houten jaloezieën op maat.

Daarnaast bieden we in de collectie houten jaloezieën op maat ook het houttype bamboe aan. Deze ecologisch verantwoorde natuurlijke basismateriaal is afkomstig van speciale plantages. Bamboe is een duurzame keuze en zorgt voor een natuurlijke twist in je interieur. Beschikbaar in verschillende kleuren.

Shine lamellen zijn houten jaloezieën met een sterke glans laag of met een speciaal patroon wat zorgt voor een subtiel kleurverloop. Zo kun je kiezen tussen glanzende en mattere afwerkingen die zorgen dat iedere houten jaloezie uniek is. Wil je je houten jaloezieën op maat in een specifieke kleur hebben? Dan is dit dé perfecte keuze voor jou, omdat deze soort houten jaloezieën in iedere gewenste kleur gemaakt kunnen worden. Zo kunnen al jouw wensen en behoefte werkelijkheid worden.

Geen hout, maar kunststof jaloezieën?

Als jij graag in je badkamer of keuken houten jaloezieën wilt hebben zijn de Wood Elements jaloezieën de beste keuze. Dit is een houtlook kunststof jaloezie die wel op hout lijkt, maar dat is het niet. Ze geven een warm accent aan je interieur. Ze zijn perfect bestand tegen vocht, waardoor je niet bang hoeft te zijn voor vervorming. Deze kunststof houten jaloezieën op maat zijn beschikbaar in twee verschillende breedtes, 50 en 70 millimeter. Hierdoor kun je zelf bepalen hoeveel privacy of zonlicht je wilt hebben. Zeker als je houten jaloezieën in je badkamer hebt is privacy enorm belangrijk. Doordat onze houten jaloezieën op maat worden gemaakt ben jij verzekerd van volledige privacy.

Ladderbanden met linnentextuur

Alle houten jaloezieën kunnen bovendien van stijlvolle ladderbanden worden voorzien. De geweven banden met linnentextuur zijn vanaf nu in 10 of 38 millimeter beschikbaar en zijn echte eyecatchers. Er is een ruime keuze uit subtiele kleuren en trendy patronen, zodat de banden precies bij het hout of juist bij andere elementen in het interieur passen.

Wil je je Smart Home helemaal afmaken? Kies dan voor het PowerView® Automation bedieningssysteem, zodat je jouw raambekleding volledig automatisch kunt bedienen. Stel scenes in waardoor jouw raambekleding zelf ingesteld wordt. Of bedien je jaloezieën met de app via je telefoon, tablet of via de Pebble®-afstandsbediening. Daarnaast kun je jouw raambekleding ook bedienen via slimme assistenten, zoals Google Assistant en Amazon Alexa.

Deze soort raambekleding heeft geen loshangende draden, waardoor het een kind- en huisdiervriendelijk systeem is. Ook als je niet thuis bent geeft dit systeem de mogelijkheid om je raambekleding alsnog te bedienen, zodat het lijkt alsof je thuis bent.

Bezoek een specialist bij jou in de buurt. Zij kunnen jou alles vertellen over de houten jaloezieën op maat collectie. Of download onze inspiratiebrochure.

Op maat gemaakt

Houten jaloezieën zijn in twee lamelbreedtes beschikbaar, 50 en 70 millimeter; op die manier is zelf te bepalen hoeveel zonlicht er wordt doorgelaten en hoeveel privacy gewenst is. Ons maatwerk is echt maatwerk. De houten jaloezieën worden door ons van begin tot eind compleet op maat gemaakt.

Vakkundig advies

Natuurlijk is de keuze van je zonwering en raamdecoratie een heel persoonlijk. Hoe duur Houten Jaloezieën zijn is niet te zeggen, omdat dit afhankelijk is van een aantal factoren, zoals materiaal en maat, maar het is best een uitgave. Vakkundig advies is dan ook welkom. De plaatselijke Luxaflex® showroom geeft je deskundig advies. Zij nemen graag de tijd om je het volledige productenaanbod en de materialen, houtsoorten, bedieningen en opties te tonen.

Welk product van Luxaflex® je ook kiest, het is het resultaat van ruim zestig jaar geïnspireerd ontwerp en biedt innovatieve bedieningsmethoden en pure kwaliteit. Wij maken elk product afzonderlijk en geheel naar jouw specificaties op maat.