Spelen in je interieur met trendkleur “Denim drift”

Monique van der Reijden

Door: Monique van der Reijden, Trendwatcher

Maak je interieur warm in de winter met Denim Drift. Met deze blauwe tint in huis creëer je een frisse en moderne sfeer. Deze trendkleur doet je denken aan de blauwtinten van je favoriete jeans! Pas ze toon-op-toon toe als wand- en raamdecoratie of maak mooie combinaties met natuurlijke materialen zoals hout, leer, linnen en wol. Zo wordt het ook weer niet te ‘cool’ en ontstaat een rustgevend en relaxed interieur. Met de verfkleur denim drift op de muur heb je een stoere basis; afhankelijk van de hoeveelheid daglicht verandert de muurverf qua tint, van fris en helder overdag tot mysterieus en zwoel in de avond. Filter het daglicht met raamdecoratie in blauw of beige kleuren zoals de VouwgordijnenDuette® Shades en Plissé Shades van Luxaflex®. De horizontale belijning van deze raamdecoratie geeft de ruimte een architectonische, en hierdoor luxere look!

Foto’s: Luxaflex® Vouwgordijnen

Woontrends

Kijk mee naar de nieuwste woontrends en je ontdekt meteen dat blauw bepalend blijft in het interieur. Misschien wel als vervanging van de vele grijstinten die zo populair zijn! In de natuur is blauw net zo aanwezig als de vele bruin-, grijs- en groentinten. De blauwtinten van lucht en water hebben een rustgevend effect op ons en zijn tijdloos. Zo ook in het interieur. Je krijgt van blauw nooit genoeg en voor de meeste mensen is het hun favoriete kleur! Dus ga aan de slag en probeer het uit.

Stylingtip

Wil je de muren in huis liever fris wit houden? Kies dan raamdecoratie in een denim drift kleur zodat het blauw op een subtiele manier sfeer geeft aan je moderne interieur.

v.l.n.r: Luxaflex® Plissé Shades: Luxaflex® plissé, Dulux Colour Futures 17, sfeerbeeld Luxaflex®

v.l.n.r: Luxaflex® Duette® Shades, Dulux Colour Futures 17, sfeerbeeld Luxaflex®

 

Stoer of chique

Met blauw kan je in huis eigenlijk alle kanten op. Dus kies de blauwtint die past bij jouw persoonlijke stijl! Hou je van klassiek? Ga dan voor marine blauw en koningsblauw voor een chique uitstraling. Combineer met fluweel en messing! Ben je meer van een stoere, landelijke woonstijl dan kies je denim blauw en maak je frisse accenten met indigo en electric blue. Voor de meer exotische woonsfeer zijn turquoise blauw, smaragd en watertinten mooi om in de basis toe te passen. Blauw past dus in elke woonstijl!

v.l.n.r. Stoel Vitra, tafel Moooi, Luxaflex® Duette® Shades , keramiek schaal

v.l.n.r. Stoel Vitra, tafel Moooi, Luxaflex® Duette® Shades , keramiek schaal

Interieuradvies:

Voorkom dat je de sfeer te kil maakt met blauw en combineer met natuurlijke kleuren en materialen voor een warme en zachtere uitstraling.

Share

Twitter Facebook Pin it Email to a friend

Onze producten

Luxaflex® biedt een uitgebreid en compleet assortiment op maat gemaakte raambekleding. Hier vind je een selectie van onze mooiste producten.

Meer over

Vind jouw showroom

Geïnspireerd? Vraag een brochure aan of bezoek een showroom bij jouw dichtstbijzijnde dealer.

Meer over
Kom in onze wereld

Kom in onze wereld

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van alle interieurdesign tips and tricks. Je vindt ons op…

Facebook   Pinterest

Volg ons op het notebook

Meld je aan voor alle laatste nieuwtjes over producten, trends en aanbiedingen van Luxaflex® en ontvang het direct in je inbox.

Eindeloze Mogelijkheden