Silhouette® Shades: romantisch met technische snufjes

Droom in alle rust weg in sereen zacht licht en geniet van de strakke lijnen van de nieuwe collectie Silhouette® Shades van Luxaflex®. Deze nieuwe collectie is een cadeautje voor hem en voor haar: ze bieden privacy, een romantische en natuurlijke lichtinval en zijn verkrijgbaar met de nieuwste smarthome-oplossing PowerView® Motorisation. De nieuwe structuurstoffen zorgen voor een zachte, maar toch strakke uitstraling in het interieur.

Altijd privacy en zacht licht

De stoffen lamellen van de nieuwe collectie Silhouette® Shades ‘zweven’ tussen twee transparante stoffen. Hierdoor hebben deze vanaf een afstand een strakke uitstraling, maar hebben vanaf dichterbij toch een warm, romantisch effect. Door de lamellen te tuimelen kan de lichtinval goed worden gereguleerd. Tegelijkertijd zorgen de transparante stoffen voor optimale privacy: in open stand kan er wel naar buiten worden gekeken, maar niet naar binnen.

Nieuwe structuurstoffen

De nieuwe collectie heeft meer dan 30 nieuwe kleuren, van opvallend geel tot serene natuurtinten, en biedt verschillende structuurstoffen, zoals een linnenstructuur. De vraag naar structuurstoffen stijgt de laatste jaren: “Consumenten zijn vaak op zoek naar neutrale kleuren, maar willen tegelijkertijd wel een statement maken met een bepaald design. De subtiele structuren zijn door de bijzondere uitstraling erg populair”, vertelt Silvia Jagtenberg van Luxaflex Nederland.

Smarthome-snufjes

De nieuwe collectie Silhouette® Shades is verkrijgbaar met het slimme bedieningssysteem PowerView® Motorisation. Met dit systeem is de raambekleding eenvoudig op de gewenste positie in te stellen op ieder moment van de dag met een smartphone of tablet. Vanaf de bank, of zelfs vanaf een vakantieadres, wat preventief werkt tegen inbraak tijdens afwezigheid. De bediening is kindvriendelijk, omdat de raambekleding geen gevaarlijke bedieningskoorden heeft.

Functioneel

De producten van Luxaflex® zijn ontworpen om naast design ook bijkomende voordelen te bieden. De Silhouette® Shades Sunscreen-varianten hebben bijvoorbeeld een zonwerende functie, waardoor in de zomer juist warmte buiten wordt gehouden. Door de screen-achtige voile aan de achterzijde wordt er 25 procent meer warmte tegengehouden in geopende stand en zorgt het daarnaast voor een rustiger doorzicht. 

Share

Twitter Facebook Pin it Email to a friend

Onze producten

Luxaflex® biedt een uitgebreid en compleet assortiment op maat gemaakte raambekleding. Hier vind je een selectie van onze mooiste producten.

Meer over

Vind jouw showroom

Geïnspireerd? Vraag een brochure aan of bezoek een showroom bij jouw dichtstbijzijnde dealer.

Meer over
Kom in onze wereld

Kom in onze wereld

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van alle interieurdesign tips and tricks. Je vindt ons op…

Facebook   Pinterest

Volg ons op het notebook

Meld je aan voor alle laatste nieuwtjes over producten, trends en aanbiedingen van Luxaflex® en ontvang het direct in je inbox.

Eindeloze Mogelijkheden