Trend 2020: fluid forces met onze Horizontale jaloezieën

Tijdens de Dutch Design Week 2019 presenteerde Elle Decoration de trend Fluid Forces. De productie en styling van deze expositie was in handen van trend forecaster Monique van der Reijden. Samen met haar team van Trendcompass.nl en hoofdredactrice Evelien Reich presenteerde ze een selectie van internationaal topdesign. Onderdeel van de expositie waren onze horizontale jaloezieën uit de in de nieuwste trendkleur. Wij zijn extra trots om ze nu op de cover van ELLE Decoration terug te zien! Hieronder lees meer over de trend Fluid Forces en hoe je deze zelf kunt toepassen in huis.

Horizontale jaloezieën

Horizontale Jaloezieën van Luxaflex® in de trendproductie “Fluid Forces” voor Elle Decoration i.s.m. Trend Compass – foto James Stokes, expositie Fluid Forces, ph. Puck Veen

OP DE COVER VAN ELLE DECORATION

Fluid Forces is gericht op de kracht van zachte kleuren, ronde vormen en vloeiende lijnen in het interieur. De Pure Sense jaloezieën die je op de cover ziet (kleur 8265-8762) hebben een groots effect op de totale uitstraling van het interieur. Alles in deze expositie van Elle Decoration werd op elkaar afgestemd, terwijl de designobjecten uit alle hoeken van de wereld kwamen: van de monumentale tweezitter van Joris Poggioli voor Youth editions uit Parijs en de 7M chair van Ara Thorose uit Los Angeles tot de Bonnet spiegel van Elene Salmistraro voor Houtique. 

 STYLINGTIP: KLEUR VOOR HET RAAM

Door horizontale jaloezieën in een van de nieuwste trendkleuren toe te passen geef je de sfeer in het interieur een duwtje in de goede richting. Combineer met een meubelstuk, accessoire of behang waarin deze trendkleur net iets lichter of juist donkerder terugkomt. Op deze wijze coördineert het kleurenpalet en kun je met bijzondere vormen variaties maken.

Horizontale jaloezieën

Beeld: expositie Fluid Forces, ph. Puck Veen, Lana Chair van Agnes Studio, onda van Schneid.org en vazen van extraandordinarydesign.com

RECHT & VLOEIBAAR

De Pure Sense collectie bestaat uit kleuren die je ook in de natuur tegenkomt, waardoor het decor in deze expositie vernieuwend maar ook natuurlijk overkomt. De zachte look & feel van de horizontale jaloezieën versterkt de totale sfeer zonder te domineren. Dit is precies het grote voordeel van de nieuwe ‘pastellen’: op een natuurlijke manier geven ze meer kleur aan het interieur zonder de naturellen ‘weg te duwen’. En dat voel je letterlijk meteen!

STYLINGTIP: GO PASTEL

Het trendsignalement is duidelijk: pastellen zijn volwassen geworden. Ze zijn niet meer te zoetsappig of oubollig! De nieuwe pastellen lijken zo uit de natuur te komen, zoals bij een zonsopgang waarin er een zachtroze zweem over de hemel getrokken lijkt. Prachtig en rustgevend. En zo werkt het ook in het interieur. In de Pure Sense collectie heb je ze zo voor het uitkiezen: Go Pastel!  

Horizontale jaloezieën

Foto: trendproductie Grounded – styling Bree Leech van dulux.com.au en Horizontale Jaloezieën van Luxaflex®

KIJK NAAR BUITEN

Hoe meer je binnen in contact staat met buiten, hoe beter je je voelt! Natuurlijke materialen in het interieur zijn een must geworden zoals marmer, hout, glas en wol. Maar ook de raamdecoratie maakt ontwikkelingen door. Luxaflex is een voorloper als het gaat om nieuwe trendkleuren en materialen met een natuurlijke uitstraling. Ga voor houten jaloezieën of de Pure Sense collectie met de perfecte karamel, lila, zand of terra kleur die past bij jouw persoonlijke woonstijl. Houd het uitzicht naar buiten zo weids mogelijk, want van daglicht wordt ieder mens blijer.

MAKE-UP

Ben je bezig met het (her)inrichten en decoreren van je huis? Wij houden van snel & gemakkelijk, maar wel goed én volgens de nieuwste trends. De kleurenwaaier voor horizontale jaloezieën kun je meteen gebruiken als het kleurenpalet voor de rest van je interieur. De kleuren doen denken aan make-up die perfect mengt met de huid. Vandaar ook dat ze goed met natuurlijke materialen en kleuren in huis samengaan. Organisch is de nieuwe weg.

Share

Twitter Facebook Pin it Email to a friend

Onze producten

Luxaflex® biedt een uitgebreid en compleet assortiment op maat gemaakte raambekleding. Hier vind je een selectie van onze mooiste producten.

Meer over

Vind jouw showroom

Geïnspireerd? Vraag een brochure aan of bezoek een showroom bij jouw dichtstbijzijnde dealer.

Meer over
Kom in onze wereld

Kom in onze wereld

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van alle interieurdesign tips and tricks. Je vindt ons op…

Facebook   Pinterest

Volg ons op het notebook

Meld je aan voor alle laatste nieuwtjes over producten, trends en aanbiedingen van Luxaflex® en ontvang het direct in je inbox.

Eindeloze Mogelijkheden