Gemak dient de mens

Vanuit je auto de garagedeur openen als je aan komt rijden, op afstand met je mobiel de verwarming hoger zetten zodat het huis warm is als je thuis komt, de TV bedienen vanaf de bank, vanuit het buitenland via een app de lichten in huis aan doen zodat het bewoond lijkt; het is inmiddels allemaal de gewoonste zaak van de wereld. We willen vanaf elke locatie, makkelijker en veiliger alles om ons heen kunnen bedienen.

Bedieningsgemak-maart-1

Vanuit je luie bed

Ook op het gebied van raamdecoratie dient gemak de mens. Zo zijn verschillende producten van Luxaflex® met een afstandsbediening te besturen. Hoe lekker is het als je op zondagochtend vanuit je bed de Silhoutte® Shades open kunt zetten zodat de zon naar binnen kan schijnen, terwijl jij gewoon nog even lekker blijft liggen!

Een grote ergernis is het bekende bosje bedieningskoorden op de vensterbank. De kat gaat ermee aan de haal, of de kinderen raken erin verstrikt. Met de nieuwe bedieningssystemen Powerrise®, LiteRise® en SmartCord® behoort dit tot de verleden tijd. Niks geen koorden meer en zelfs eenvoudig met 1 hand te openen of te sluiten.

Bedieningsgemak-maart-2

Share

Twitter Facebook Pin it Email to a friend

Onze producten

Luxaflex® biedt een uitgebreid en compleet assortiment op maat gemaakte raambekleding. Hier vind je een selectie van onze mooiste producten.

Meer over

Vind jouw showroom

Geïnspireerd? Vraag een brochure aan of bezoek een showroom bij jouw dichtstbijzijnde dealer.

Meer over
Kom in onze wereld

Kom in onze wereld

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van alle interieurdesign tips and tricks. Je vindt ons op…

Facebook   Pinterest

Volg ons op het notebook

Meld je aan voor alle laatste nieuwtjes over producten, trends en aanbiedingen van Luxaflex® en ontvang het direct in je inbox.

Eindeloze Mogelijkheden