Fantastisch Februari

Februari, het voelt vaak als een lange, sombere maand: de feestdagen zijn voorbij, de frisse energie van het nieuwe jaar is alweer verdwenen en het lijkt nog heel lang te duren voordat de lente aanbreekt en je weer naar buiten kunt.

schoonmaaktips luxaflex

Twist® Rolgordijnen van Luxaflex®

Februari is vaak de maand waarin je raambekleding dichtdoet om de warmte binnen te houden, wollen sokken aantrekt en de avonden Netflixend met een dekentje op de bank doorbrengt.

En dat het voornemen om vaker buiten hard te lopen wordt verstoord door de koude vloer en de natte, donkere ochtend die zich achter de gordijnen verborgen houdt, ach. Snel weer de gordijnen of jaloezieën dicht en terug in bed. 

Houten Jaloezieën van Luxaflex®

Februari is daarom de perfecte maand om bezig te zijn met je interieur.  Op deze blog vindt je veel  inspiratie over hoe jij jouw ‘binnen leven’ in februari zo aangenaam mogelijk maakt. Ontdek bijvoorbeeld dat duurzaam ook stijlvol kan zijn, nieuw niet altijd beter is en het rustgevende effect van planten.

Luxaflex® Horizontale Jaloezieën

Voor ons draait het binnen leven om het creëren een warme sfeer in huis. Letterlijk en figuurlijk, want bij Luxaflex® weten we dat design en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan, dat raambekleding niet alleen een huis af kan maken, maar ook energie kan besparen omdat het warmte vasthoudt.

Luxaflex® Duette® Shades

Deze maand willen we je inspireren om voor jou de beste omgeving te creëren. Of je nu op zoek bent naar een plek om te werken, een heel seizoen van een favoriete serie te kijken, om te surfen op het web,  met vrienden en familie knus spelletjes te spelen of naar een plek om gezellige etentjes te organiseren met de mensen die je liefhebt.

Luxaflex® Horizontale Jaloezieën

Deze maand staat dus bekend om z’n koude, grijze dagen. Maar met pyjamadagen, liefdesbrieven op Valentijnsdag, carnaval, en gezellige dagen binnenshuis, is februari eigenlijk zo gek nog niet.

Tips!

  1. Investeer in je huis, in comfort en duurzaamheid. Kies voor een Smart Home.
  2. Geen “geheime crush”? Valentijnsdag is ook dé dag om de vriendschap te vieren!
  3. Thee is niet alleen bij uitstek de drank om op de bank aan te sippen, maar ook ideaal om mee te koken.
  4. Kan je niet stil blijven zitten? Begin alvast aan de voorjaarsschoonmaak.
  5. Toch zin om naar buiten te gaan? Goed idee! Wandel ze…..

Share

Twitter Facebook Pin it Email to a friend

Onze producten

Luxaflex® biedt een uitgebreid en compleet assortiment op maat gemaakte raambekleding. Hier vind je een selectie van onze mooiste producten.

Meer over

Vind jouw showroom

Geïnspireerd? Vraag een brochure aan of bezoek een showroom bij jouw dichtstbijzijnde dealer.

Meer over
Kom in onze wereld

Kom in onze wereld

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van alle interieurdesign tips and tricks. Je vindt ons op…

Facebook   Pinterest

Volg ons op het notebook

Meld je aan voor alle laatste nieuwtjes over producten, trends en aanbiedingen van Luxaflex® en ontvang het direct in je inbox.

Eindeloze Mogelijkheden