Favoriete kleur van Nederland

Blauw is een van de favoriete kleuren in Nederland. Misschien komt dat omdat wij zo verbonden zijn met het water en de lucht. Of komt het omdat deze kleur ons herinnert aan zonnige vakanties in landen rondom de Egeïsche zee? Blauw is een kleur die de geest stimuleert. Ben je gek op blauw, dan is de kans groot dat je een verstandig en evenwichtig type bent dat houdt van rust en regelmaat.

Blauw in het interieur

In het interieur is blauw favoriet vanwege zijn rustgevende werking. Een goede keuze dus voor een kinderkamer, een slaapkamer of een werkplek aan huis. In de keuken een minder slimme zet omdat blauw de eetlust schijnt te remmen. Binnen het totale palet is hemelsblauw een echte trendkleur. Fris en luchtig past deze kleur in bijna alle woonstijlen en combineert prachtig met helder wit en natuurlijke materialen zoals hout, riet en kurk. Wil je geen grote oppervlaktes als muren in deze kleur verfen? Maak dan een statement met verticale jaloezieën of een enkel items zoals een stoel, een lamp of accessoire. Blauw is hemels!

Trendkleur hemelsblauw geeft een frisse en luchtige look aan het interieur.

Trendkleur hemelsblauw geeft een frisse en luchtige look aan het interieur.

Share

Twitter Facebook Pin it Email to a friend

Onze producten

Luxaflex® biedt een uitgebreid en compleet assortiment op maat gemaakte raambekleding. Hier vind je een selectie van onze mooiste producten.

Meer over

Vind jouw showroom

Geïnspireerd? Vraag een brochure aan of bezoek een showroom bij jouw dichtstbijzijnde dealer.

Meer over
Kom in onze wereld

Kom in onze wereld

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van alle interieurdesign tips and tricks. Je vindt ons op…

Facebook   Pinterest

Volg ons op het notebook

Meld je aan voor alle laatste nieuwtjes over producten, trends en aanbiedingen van Luxaflex® en ontvang het direct in je inbox.

Eindeloze Mogelijkheden