Elisah van Interior Junkie kiest voor Duette® Shades

Elisah Jacobs van Interior Junkie kiest voor haar nieuwe woning voor de roomwitte Duette® Shades van Luxaflex® met PowerView® Motorisation. Elisah: “Met een zonnige dag is de lichtinval met deze raambekleding halfdicht zo mooi.”

Elisah maakt als interieurjournalist regelmatig video’s en fotoshoots van haar interieur en het natuurlijke licht door de Duette® Shades helpt haar hierbij: “Ik kan met deze raambekleding straks hele mooie video’s maken in mijn woonkamer. Als het te zonnig is, doe ik ze dicht zodat het licht heel natuurlijk wordt in mijn woonkamer.”

Bron: interiorjunkie.com

Het allerleukste aan de raambekleding? “Het leuke vind ik dat deze raambekleding op wifi werkt, zodat menig visite even een demonstratie van mij krijgt met de nodige ‘oooh’s en aaaah’s’ als gevolg. En als iemand eens op ons huis past als ik op vakantie ben, kan ik niet wachten om ze te laten schrikken door het besturen van de raambekleding vanaf mijn vakantieadres…!”

Bron: interiorjunkie.com

Lees meer over Elisah’s nieuwe raambekleding

Share

Twitter Facebook Pin it Email to a friend

Onze producten

Luxaflex® biedt een uitgebreid en compleet assortiment op maat gemaakte raambekleding. Hier vind je een selectie van onze mooiste producten.

Meer over

Vind jouw showroom

Geïnspireerd? Vraag een brochure aan of bezoek een showroom bij jouw dichtstbijzijnde dealer.

Meer over
Kom in onze wereld

Kom in onze wereld

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van alle interieurdesign tips and tricks. Je vindt ons op…

Facebook   Pinterest

Volg ons op het notebook

Meld je aan voor alle laatste nieuwtjes over producten, trends en aanbiedingen van Luxaflex® en ontvang het direct in je inbox.

Eindeloze Mogelijkheden