Deze kleur zien we terug in 2018

Met de nieuwe trendkleur zit je er warmpjes bij! Welke kleur het is en hoe je deze gebruikt, lees je in onze nieuwste blog!

Deze kleur zien we terug in 2018

Dit is de nieuwe trendkleur van 2018

Bruine tinten zijn aan een ware comeback bezig en dat is niet zonder reden! Deze warme kleur wordt op een moderne manier in het interieur opgenomen. Eind vorig jaar zagen we stijlvolle bruine elementen al terug in natuurlijke materialen in de inrichting, zoals hout of leer. Dit jaar wordt dit verder doorgetrokken naar de rest van het interieur. Deze bruine interieur trend is een comfortabele kleur die zorgt voor een fijne en warme sfeer. Wil je weten hoe je deze kleur kunt laten terugkomen in je interieur? In deze blogpost geven we je tips en inspiratie.

Eindeloze kleurcombinaties

Een basiskleur zet de toon voor de rest van de inrichting. Met de opkomst van het gebruik van natuurlijke materialen vorig jaar, voelt het logisch dat bruin steeds meer gezien wordt. Deze bruine interieur trend is niet voor niets de trendkleur van dit jaar: het is een ideale basiskleur door de warmte en huiselijkheid die het uitstraalt, maar bruin is ook met veel kleuren te combineren. Wil je een industriële uitstraling creëren? Kies voor cognac bruin met een vergrijsde blauwtint als Denim Drift. Ga voor een kastanjebruine look met een opvallende kleur als okergeel voor een knusse woonkamer. Als je een rustige, elegante sfeer in huis zoekt, kun je een lichte kleur als zandbruin met grijstinten en wit combineren.

Een mix van interieurtrends

De kleur bruin smelt perfect samen met andere interieurtrends die nu populair zijn, zoals het plaatsen van meerdere kleine bijzettafeltjes bij elkaar. Kies houten varianten en zet er vetplantjes en cactussen op voor een speels effect. Voeg vervolgens een vleugje luxe toe aan je woonkamer door faux fur dekentjes neer te leggen. Met bloemenprints maak je het plaatje compleet, want bloemen benadrukken het harmonieuze buitengevoel. Kies voor subtiele details door kussentjes of kleine accessoires met een printje of maak een statement en tover een muur om in een elegante bloemenzee. Door voor bruin in het patroon te kiezen, wordt het natuurlijke element extra onderstreept.

Altijd een passende keuze

Ondersteun de sfeer in je woning met stijlvolle raambekleding door het geschikte materiaal te kiezen en de lichtinval aan te passen aan het moment. De producten van Luxaflex® worden met de hand gemaakt en zijn beschikbaar in vele kleuren, prachtige stoffen en eigentijdse dessins. Zo kan iedere tint- en trendkeuze volledig geïntegreerd worden in het interieur, passend bij jouw eigen stijl. Wil jij bruin op een warme manier doorvoeren in je inrichting? Beige Roman Shades werken sfeerversterkend en zorgen voor een knus gevoel. Komen bruintinten al veelvuldig terug in accessoires, meubels of op de muur? Voer de spanning dan op met diepblauwe rolgordijnen van onze nieuwe Reflection Collectie. Zo zorg je voor een trendy en fris interieur in 2018!

Houd onze blog in de gaten en volg ons op social media voor meer tips en inspiratie voor de #interieurtrends in januari!