Wonen doe je zo!

Het is alweer september! De zomer laten we langzamerhand achter ons en we gaan ons voorbereiden op de herfst, want deze start op 22 september. Ook het interieur kan weer een opfrisbeurt gebruiken, want het is ongetwijfeld fijn om de felle zomerkleuren te vervangen door warme herfsttinten. Denk aan de trendkleuren bruin, terra, zalm, steenrood en karamel, welke zorgen voor een fijne sfeer in huis. In deze blogpost blikken we alvast vooruit op de tips, woontrends en interieurinspiratie die we de komende maand gaan delen.

Herfst-proof ruimtes

Wanneer de blaadjes van de bomen beginnen te vallen en je van plan bent om je huis om te toveren tot een heerlijke herfst-proof omgeving, probeer dit dan ook in de accessoires door te voeren. Daarom delen we deze maand een aantal inspirerende ruimtes en tips, zoals het gebruik van warme dekentjes, extra kandelaars en koperkleurige vazen. Ook de raambekleding kan sfeerversterkend werken, zeker als je deze in prachtige houttinten toepast die het jaargetijde extra benadrukken.

Beeld links: sofaquality.club, midden: BEHR Paint, rechts: diylightingtips.com

Uitzondering op de regel

Er zijn raampartijen die een zeer uitzonderlijke vorm hebben, waardoor het lastig kan zijn om hier de juiste raambekleding voor te vinden. Deze maand delen we ook tips en bieden we inspiratie voor ramen die net even anders zijn, maar toch voorzien zijn van prachtige verticale jaloezieën, rolgordijnen of Duette Shades®.

Beeld links en midden: Duette® Shades, rechts: Horizontale Jaloezieën

Woontrends

Ook deze maand deelt onze trendwatcher Monique van der Reijden de allermooiste woontrends voor volgend jaar. Dit keer laat zij zien hoe je het ‘aardse paradijs’ tot leven kunt brengen in je eigen interieur. Zo is de Grand Canyon haar inspiratie voor steenkleurige muurverf, is mix&match nog steeds geliefd en zijn kussens of een wandkleed de musthave van het herfstseizoen. 

Beeld links: smithmade.com.au, midden: casatreschic.blogspot.com.br, rechts: Duette® Shades

Houd onze blog in de gaten en volg ons op social media voor meer tips en inspiratie voor #woontrends in september!

Share

Twitter Facebook Pin it Email to a friend

Onze producten

Luxaflex® biedt een uitgebreid en compleet assortiment op maat gemaakte raambekleding. Hier vind je een selectie van onze mooiste producten.

Meer over

Vind jouw showroom

Geïnspireerd? Vraag een brochure aan of bezoek een showroom bij jouw dichtstbijzijnde dealer.

Meer over
Kom in onze wereld

Kom in onze wereld

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van alle interieurdesign tips and tricks. Je vindt ons op…

Facebook   Pinterest

Volg ons op het notebook

Meld je aan voor alle laatste nieuwtjes over producten, trends en aanbiedingen van Luxaflex® en ontvang het direct in je inbox.

Eindeloze Mogelijkheden