Trend: Aards Paradijs

Monique van der Reijden

Trendwatcher Monique van der Reijden

Het is een van de zeven wereldwonderen van de Natuur; de Grand Canyon in Arizona. Dit is zeker de moeite waard om met eigen ogen te zien, maar mocht je daar geen tijd voor hebben, kijk dan eens online ter inspiratie voor de woontrend ‘Aards Paradijs’. De grillige vormen en warme kleuren van bergen, ravijnen en vele soorten gesteenten die laag-op-laag zichtbaar zijn, kun je doorvertalen naar je interieur. In no time zijn we helemaal gewend geraakt aan de trendkleuren bruin, terra, zalm, steenrood en karamel. De materialen voor binnen zijn echter minder hard. Zo zijn er naast steen en hout ook zachte leersoorten verwerkt in meubelen. Daarnaast zorgen semi-transparante vouwgordijnen en wollen plaids voor comfort en behaaglijkheid in huis.

Foto: Woonmodetrend ’17 Aardsparadijs, Plissé Blinds van Luxaflex.nl, trendcompass.nl

Adembenemend uitzicht

Of je nu buiten of binnen bent, het uitzicht is belangrijk. Er zijn in huis echte sfeermakers die dit bepalen. In de zitkamer is het uitzicht op een kleed zo mooi als een kunstwerk, zoals het cc tapis kleed van Patricia Urquiola, de investering waard. Laat alle natuurlijke kleuren uit het tapijt terugkomen in je interieur en je steelt de show! Kies als raambekleding voor ingetogen maar stijlvol; de Houten Jaloezieën van Luxaflex® geven het daglicht dat binnenstroomt een warme glow. 

Foto: Grand Canyon, carpet cc tapis, Houten Jaloezieën luxaflex.nl

Interieuradvies

Verf de muren van je woonkamer in warme steenkleuren. Mix en match dit palet ook verder in je interieur: laat goud, messing en koper als glanzend accent terugkomen, zoals een messing kaarsenstandaard met karamelkleurige kaars. De matte optiek van de kalkverf maakt het decor al meteen trendy. Met lichtbruine Facetteâ Shades als raamdecoratie loopt het naturelpalet toon-op-toon door. Deze shades hebben een strakke en moderne uitstraling, maar zijn ook functioneel. Zo verduisteren deze ‘s avonds de slaapkamer door deze helemaal dicht te trekken en creëer overdag een vrolijk streepdessin van licht door deze halfopen te draaien.

Foto: Facette® Shades van Luxaflex.nl, woud.dk, FW17 FermLiving.com, trendcompass.nl

Het kan niet wild genoeg!

Wie het ooit gedacht dat we ooit nog eens een wandkleed met lange franjes terug zouden zien in het interieur! Hariger en wilder dan ooit; zó jaren zeventig en zó 2018. En wat dacht je van langharig bont als bekleding voor de hipste stoel in huis. Doen! De truc is om dit soort eyecatchers te combineren met strak design en dat realiseer je snel en gemakkelijk met houten jaloezieën als raamdecoratie in een warme donkerbruine kleur en een zwart leren daybed.

Foto: Reclining chair van Robin Day – Centenary Edition van Ilse Crawford twentytwentyone.com, Houten jaloezieën van luxaflex.nl, wandtapijt Lanolin Daniele Lora van cc-tapis.com

Share

Twitter Facebook Pin it Email to a friend

Onze producten

Luxaflex® biedt een uitgebreid en compleet assortiment op maat gemaakte raambekleding. Hier vind je een selectie van onze mooiste producten.

Meer over

Vind jouw showroom

Geïnspireerd? Vraag een brochure aan of bezoek een showroom bij jouw dichtstbijzijnde dealer.

Meer over
Kom in onze wereld

Kom in onze wereld

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van alle interieurdesign tips and tricks. Je vindt ons op…

Facebook   Pinterest

Volg ons op het notebook

Meld je aan voor alle laatste nieuwtjes over producten, trends en aanbiedingen van Luxaflex® en ontvang het direct in je inbox.

Eindeloze Mogelijkheden