Tips voor de mooiste koffietafelboeken

Mooie en inspirerende koffietafelboeken zijn een fijne toevoeging aan je interieur. Het geeft je woonkamer net die stijlvolle en warme touch. Bovendien is het heerlijk om met zo’n boek op de bank te kruipen als het buiten grijs en grauw is. Of je er nu één cadeau geeft of lekker zelf houdt, in deze blog geven we je tips voor mooie exemplaren en laten we zien hoe je de boeken combineert met de rest van je interieur.

Interieurinspiratie

Zoek je een mooi exemplaar voor een echte interieurliefhebber? Dan heb je de keuze uit allerlei thema’s, van boeken over inspirerende tiny homes tot bijzondere Scandinavische interieurs. Wie altijd al bij grachtenpanden binnen heeft willen kijken, wordt heel blij van ELLE Decoration’s nieuwe bookazine Canal House. Een echt bewaarexemplaar! Als jij je graag verdiept in botanische interieurs, kun jij je hart ophalen bij boeken als Urban Jungle en Wonder Plants. Tot slot is The Kinfolk Home een aanrader: dit boek laat je binnenkijken bij 35 huizen over de hele wereld en richt zich op ‘slow living’. 

Presentatie is alles

Mooie koffietafelboeken zijn eyecatchers die een stijlvol podium verdienen. Ben je op zoek naar een nieuwe koffietafel? Kies dan voor een exemplaar die bij mooi bij je interieur past. Wat dacht je van een retro designtafel van Made.com? Klassiekere tafels zijn ook erg populair; het Nederlandse merk Zuiver heeft prachtige metalen tafels met een marmeren blad.

De presentatie van je koffietafelboeken is misschien wel net zo belangrijk als de exemplaren zelf. Leg de mooiste boeken gestapeld op tafel of leg er eentje open neer, bijvoorbeeld op een mooie standaard. Fotografieboeken, zoals het nieuwe boek Homage to Humanity van Jimmy Nelson, komen op deze manier goed tot hun recht. Zet er een fijne geurkaars of vaas met bloemen naast en het plaatje is compleet.

De juiste lichtinval

Bij het doorbladeren van een boek heb je natuurlijk goed licht nodig en de juiste raambekleding kan daarbij het verschil maken. Zo zorgen vouwgordijnen voor een filtering van het daglicht, zonder het donker te maken in huis. De nieuwe Elegant Wonen-collectie biedt een grote verscheidenheid aan luxe stoffen. Deze zijn bovendien te besturen met PowerView Motorisation. Hiermee bedien jij je raambekleding heel eenvoudig met een app en je kunt deze zelfs koppelen aan andere smart home-systemen. Ideaal als je net in dat ene boek verdiept bent en niet van de bank wilt komen!

Vouwgordijnen, sfeerbeeld en PowerView Motorisation van Luxaflex

Share

Twitter Facebook Pin it Email to a friend

Onze producten

Luxaflex® biedt een uitgebreid en compleet assortiment op maat gemaakte raambekleding. Hier vind je een selectie van onze mooiste producten.

Meer over

Vind jouw showroom

Geïnspireerd? Vraag een brochure aan of bezoek een showroom bij jouw dichtstbijzijnde dealer.

Meer over
Kom in onze wereld

Kom in onze wereld

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van alle interieurdesign tips and tricks. Je vindt ons op…

Facebook   Pinterest

Volg ons op het notebook

Meld je aan voor alle laatste nieuwtjes over producten, trends en aanbiedingen van Luxaflex® en ontvang het direct in je inbox.

Eindeloze Mogelijkheden