Nooit meer boren in je kozijnen dankzij FrameFix™

Wil of kun je niet boren in de raamkozijnen of zoek je de ideale raambekleding voor je draai-/kiepraam? Daar hebben we nu een handige oplossing voor: FrameFix™. Hiermee kun je Duette® Shades en Plissé Shades eenvoudig ophangen zonder te boren. Ontdek of dit nieuwe systeem iets voor jou is! 

Plissé Shades met FrameFix™

Ideaal voor kunststof en aluminium kozijnen

FrameFix™ is een magnetisch frame dat naadloos op het kozijn wordt geplaatst. Het systeem is geschikt voor zowel kunststof als aluminium raamkozijnen, maar ook heel handig voor draai-kiepramen. Het magnetische frame sluit nauw op het venster aan, waardoor de lichtkier zo klein mogelijk is. Ook handig: als het tijd is om de ramen schoon te maken, kun je het frame makkelijk verwijderen.

Geschikt voor Duette® en Plissé Shades

FrameFix™ is geschikt in combinatie met twee van onze collecties: Duette® Shades en Plissé Shades. Ken je deze types raambekleding al? Duette® Shades zijn te herkennen aan hun dubbele plooi met honingraatstructuur, waardoor ze een isolerende werking hebben. Je creëert er een luxe en elegant gevoel mee in het interieur. Plissé Shades hebben een enkele plooi en dat geeft de raambekleding een meer transparante en luchtige look.

Leestip: wil je meer weten over Duette® en Plissé Shades? Lees dan onze eerdere blogpost over het verschil tussen deze twee collecties.

Duette® Shades met FrameFix™

Top-Down/Bottom-Up 

Wanneer je raambekleding met FrameFix™ laat plaatsen, kun je kiezen voor de Top-Down/Bottom-Up optie. Dit systeem maakt het mogelijk om de raambekleding op verschillende manieren te laten hangen. Zo kun je ze vanaf de bovenkant openen, vanaf de onderkant, of je zet ze ergens daartussen vast. Je creëert er de perfecte balans tussen privacy en natuurlijk licht mee.

Ben je benieuwd of FrameFix™ de geschikte oplossing voor jou is? Ga langs bij een dealer in de buurt, die jou uitgebreid en persoonlijk kan adviseren.

Share

Twitter Facebook Pin it Email to a friend

Onze producten

Luxaflex® biedt een uitgebreid en compleet assortiment op maat gemaakte raambekleding. Hier vind je een selectie van onze mooiste producten.

Meer over

Vind jouw showroom

Geïnspireerd? Vraag een brochure aan of bezoek een showroom bij jouw dichtstbijzijnde dealer.

Meer over
Kom in onze wereld

Kom in onze wereld

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van alle interieurdesign tips and tricks. Je vindt ons op…

Facebook   Pinterest

Volg ons op het notebook

Meld je aan voor alle laatste nieuwtjes over producten, trends en aanbiedingen van Luxaflex® en ontvang het direct in je inbox.

Eindeloze Mogelijkheden