Droom weg bij de mooiste uitzichten op aarde

Een bruisende wereldstad, een glooiend heuvellandschap bij zonsondergang of een hagelwit strand met een azuurblauwe zee. Wij betrappen ons er zelf vaak op dat we soms niet stilstaan hoe mooi de aarde is. Deze vijf bijzondere plekken met een magisch uitzicht staan zeker op onze bucketlist, droom je mee?

Wegdromen op Bora Bora (beeld via zoover.nl)

Hout en azuurblauw

Rustig wakker worden met het geluid van de golven in de oceaan in je luxe houten boomhut met een paradijselijk uitzicht op de azuurblauwe zee en de prachtige natuur in Bora Bora.

Lichtspektakel (beeld: Momondo.com )

Kleurenspektakel

Misschien wel het meest bijzondere lichtspektakel van de natuur, het Noorderlicht. Je kunt het natuurfenomeen zien op verschillende plaatsen en het unieke hieraan is dat er op elke plek andere kleuren in de lucht dansen. Kampeer in de buitenlucht in een typisch Noorse lavvo tent onder het Noorderlicht en houd elkaar warm bij een knetterend haardvuur. Als dat geen ‘room with a view’ is!

Marina Bay: een spel van kleur (via dulichet.com)

Zonsondergang

Vanuit de 150 meter lange infinity pool op het dak de prachtige zonsondergang bekijken, met uitzicht op de skyline van Singapore. Hoe romantisch is dat!

 

De Lembah Spa (foto door Viceroybali.com)

Jungle Fever

Deze villa is omgeven door rijstvelden, junglelandschappen en indrukwekkende ravijnen: een waar paradijs met serene rust. Veel privacy en een adembenemend uitzicht, hier willen wij wel wakker worden!

Mooi Nederland (Foto vuurtoren-harlingen.nl)

 

Van Nederlandse bodem

Voor wie een uniek uitzicht dichterbij huis zoekt, is een overnachting in de vuurtoren van Harlingen een aanrader. Sta ’s ochtends vroeg op, open de rolgordijnen en geniet van de mooie vergezichten en een prachtige zonsopgang.

Uitzicht thuis

Ook wij vinden een mooi uitzicht erg belangrijk. Daarom helpen we je graag bij het behouden van een fijn uitzicht thuis met bijpassende producten waarbij je de controle hebt over het daglicht. Twist® Shades zijn hier een goed voorbeeld van: je kunt spelen met lichtinval en privacy door de twee stoffen langs elkaar te schuiven in een open, halfopen of gesloten positie.

Share

Twitter Facebook Pin it Email to a friend

Onze producten

Luxaflex® biedt een uitgebreid en compleet assortiment op maat gemaakte raambekleding. Hier vind je een selectie van onze mooiste producten.

Meer over

Vind jouw showroom

Geïnspireerd? Vraag een brochure aan of bezoek een showroom bij jouw dichtstbijzijnde dealer.

Meer over
Kom in onze wereld

Kom in onze wereld

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van alle interieurdesign tips and tricks. Je vindt ons op…

Facebook   Pinterest

Volg ons op het notebook

Meld je aan voor alle laatste nieuwtjes over producten, trends en aanbiedingen van Luxaflex® en ontvang het direct in je inbox.

Eindeloze Mogelijkheden