Drie tips voor een fris interieur in 2020

Hallo 2020! Het nieuwe jaar is gestart en dus kunnen we met een schone lei beginnen. Een nieuw jaar is hét moment om het huis op te frissen. Krijg je al zin om de muren te verven en nieuwe meubels aan te schaffen? Wij geven je drie tips om je interieur nieuw leven in te blazen met een lik verf, het mooiste behang en moderne gadgets, zodat jij een fris interieur hebt in 2020.

1) Fris interieur: Experimenteer met behang

De makkelijkste manier om je huis een kleine make-over te geven: behangen! Je moet er even voor aan de slag, maar het resultaat is het meer dan waard. Kies bijvoorbeeld voor een behang met een opvallende print; Ferm Living heeft prachtig behang in de collectie met dierenprints (leuk voor de kinderkamer) en grafische patronen. Daarnaast zijn er overal veel botanische behangprints te vinden – de urban jungle trend blijft populair.

fris-interieur

Duette® Shades van Luxaflex®, Ferm Living en Flinders

2) Fris interieur: Kleur in de keuken

Een keuken heeft vaak volledig witte muren. Uiteraard zorgt dat voor een frisse uitstraling, maar veel keukens knappen op van een likje verf. Overweeg dit jaar dus om één of meerdere muren een kleur te geven. Je creëert in een handomdraai meer warmte en levendigheid. En dat is fijn in een ruimte waar je waarschijnlijk veel tijd doorbrengt. Felle kleuren zoals oranje en roze maken een echt statement in de keuken. Dit soort kleuren zijn ook heel geschikt om te combineren; colourblocking kan ook in 2020!

fris-interieur

Houten Jaloezieën van Luxaflex®, Flexa en Flinders

Wil je liever niet met verf in de weer gaan? Dan kun je ook op andere manieren kleur in de keuken aanbrengen, bijvoorbeeld in de raambekleding. Denk aan Houten Jaloezieën in een zonnige geeltint of Plissé Shades met een bloemenpatroon.

Leestip: deze blogs met tips voor een praktische en stijlvolle keuken en een slimme inrichting!

3) Fris interieur: Smart home

Een slim interieur – ook wel bekend als een smart home – is anno 2020 niet alleen een leuk experimentje, maar maakt voor veel mensen de leefomgeving veiliger en aangenamer. Kies bijvoorbeeld voor een slimme thermostaat of verlichting die op afstand te bedienen is.

Wil jij je interieur een echte upgrade geven, dan is PowerView® Motorisation een goede optie. Met dit systeem kun je verschillende soorten raambekleding automatisch openen en sluiten. Het voordeel? Je creëert altijd de juiste sfeer in huis, op elk gewenst moment van de dag en vanaf iedere locatie – zelfs als je op kantoor bent of op vakantie. Gebruik je smartphone, tablet of de Pebble®-afstandsbediening of maak verbinding met andere slimme systemen en bestuur de raambekleding met je stem. The future is here!

fris-interieur

Rolgordijnen en PowerView® Motorisation van Luxaflex®

Share

Twitter Facebook Pin it Email to a friend

Onze producten

Luxaflex® biedt een uitgebreid en compleet assortiment op maat gemaakte raambekleding. Hier vind je een selectie van onze mooiste producten.

Meer over

Vind jouw showroom

Geïnspireerd? Vraag een brochure aan of bezoek een showroom bij jouw dichtstbijzijnde dealer.

Meer over
Kom in onze wereld

Kom in onze wereld

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van alle interieurdesign tips and tricks. Je vindt ons op…

Facebook   Pinterest

Volg ons op het notebook

Meld je aan voor alle laatste nieuwtjes over producten, trends en aanbiedingen van Luxaflex® en ontvang het direct in je inbox.

Eindeloze Mogelijkheden