ClearView™ biedt kristalhelder uitzicht

Goed nieuws: we hebben de collectie Silhouette® Shades opgefrist! Vanaf nu is er namelijk ook de prachtige én subtiele ClearView-stof. Meer goed nieuws is dat deze designklassieker ook leverbaar is met PowerView® Automation, zodat je de raambekleding met remote of via de app kunt besturen.

Glashelder uitzicht

We kennen de basiscollectie van Silhouette® Shades als een verfijnde collectie met exclusieve stoffen en zachte lichtfiltering. Bij de nieuwe, subtiele stof ClearView™ ligt de focus juist op een extra heldere doorkijk naar buiten. Je vloer, meubels en kunstwerken worden wel beschermd worden tegen uv-straling. Dat is nog eens handig!

Silhouette-gordijnen

Beeld: Luxaflex® Silhouette® Shades ClearView™

Sfeervolle lichtregeling

Silhouette® Shades ClearView™ bestaan, afhankelijk van de stof en kleur, uit een ragfijne witte voorkant en een zeer transparante voile aan de achterzijde. De lamellen kunnen subtiel tuimelen, waardoor zonlicht op stijlvolle wijze door de ruimte wordt verspreid. Dat creëert een een kristalhelder uitzicht door het raam: ideaal als je graag kijkt naar vallende bladeren of sneeuwvlokken. Met ClearView™ ben jij helemaal winter ready!

Het gemak van smart home-bediening

Goed nieuws voor smart home-liefhebbers die voor de meest comfortabele en luxe bediening willen gaan: de collectie is ook leverbaar met het slimme besturingssysteem PowerView® Automation. Hiermee kun je de raamdecoratie vanaf een smartphone, Pebble® Remote of via een stemassistent automatisch tuimelen, oprollen en neerlaten, op elk gewenst moment en vanaf elke plek – zelfs als je niet thuis bent.

silhouette-shades-luxaflex

Beeld: Luxaflex® Silhouette® Shades ClearView™

Share

Twitter Facebook Pin it Email to a friend

Onze producten

Luxaflex® biedt een uitgebreid en compleet assortiment op maat gemaakte raambekleding. Hier vind je een selectie van onze mooiste producten.

Meer over

Vind jouw showroom

Geïnspireerd? Vraag een brochure aan of bezoek een showroom bij jouw dichtstbijzijnde dealer.

Meer over
Kom in onze wereld

Kom in onze wereld

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van alle interieurdesign tips and tricks. Je vindt ons op…

Facebook   Pinterest

Volg ons op het notebook

Meld je aan voor alle laatste nieuwtjes over producten, trends en aanbiedingen van Luxaflex® en ontvang het direct in je inbox.

Eindeloze Mogelijkheden