De ideale accessoires voor de tuin

  • Tips

Van een heerlijke loungeset tot aan tuinverlichting: ontdek op onze blog welke must haves er niet in je tuin of op je balkon mogen ontbreken!

Om optimaal van de zomer te kunnen genieten op je terras, hebben wij de vijf zomer essentials voor buiten voor je op een rijtje gezet. Ontdek in deze blog welke vijf woonaccessoires dan ook absoluut niet mogen ontbreken in je tuin of op je balkon . Lees je mee?

1. Loungeset

Een musthave die niet mag ontbreken is een heerlijke loungeset voor de tuin waar je eindeloos kunt genieten van je zomeravond en kunt bijkomen na een lange dag. Het kiezen van geschikte tuinmeubels kan een hele opgave zijn, daarom hebben wij wat research voor je gedaan. Zo heeft Hartman een brede selectie aan comfortabele en stijlvolle loungesets. En wie voor een natuurlijke en mediterrane buitenlook wil gaan, kan kiezen voor een houten loungeset van Skagerak. Ideaal om een zomerse Ibiza sfeer mee te creëren. Meer inspiratie opdoen voor een loungeset? Neem dan een kijkje op deze blog en lees hoe je een knusse loungehoek kunt creëren.

2. Hangstoel of hangmat

Een combinatie van design en comfort: de hangstoel! Een absolute musthave voor jouw buitenruimte. Hangstoelen voor buiten zijn beschikbaar in diverse modellen en stijlen. Daarnaast is de hangstoel ook ideaal voor binnenshuis. Zo kun je er elk seizoen van genieten. Bij HK Living kun je kiezen voor een hangstoel in botanische stijl of juist voor een witte Scandinavische buitenlook. De keuze is aan jou. Eén ding is zeker: met een hangstoel geef je een extra touch aan jouw tuin, terras of balkon. Geen fan van een hangstoel? Kies dan als alternatief voor een hangmat. Heerlijk om languit in te gaan met een boek of magazine: het ultieme zomergevoel! Hangmatten kun je aan de constructie van je balkon bevestigen maar er zijn ook hangmatten met standaard.

3. Zonwering

Zonlicht is goed voor een goed humeur en niet te vergeten: voor vitamine D! Maar hoe goed zonlicht ook is, is het toch verstandig om voor zonwering te zorgen. Zo bescherm je jezelf tegen felle zonnestralen op een warme zomerdag. Tegenwoordig kun je eindeloos kiezen uit parasols en zonweringen om de schaduw naar jouw terras te halen. Wij hebben diverse zonweringen voor zowel grote als kleine terrassen. Geen fan van zonwering aan de gevel? Kies dan voor de Ponto Doble, een dubbel vrijstaand zonnescherm dat bestaat uit twee elegante schermen die je heel eenvoudig zowel samen als los van elkaar kunt bedienen! Of kies voor tijdloos klassieke markiezen: van Luxaflex ® .

4. Tuinverlichting

Zwoele zomeravonden in de buitenlucht zijn niet compleet zonder sfeervolle verlichting in je tuin of op het balkon. Zo heb je bij Vibia keuze uit stijlvolle design outdoor verlichting om jouw tuin of balkon om te toveren tot een zomers paradijs. Welke keuze je ook maakt, met tuinverlichting haal je de sfeer naar jouw terras voor oneindige zomeravonden. Wil je energie en / of geld sparen? dan kies je voor buitenverlichting of tuinverlichting op zonne-energie, Solar tuinverlichting.

5. Groen! Tuin woonaccessoires

Tuindecoratie begint natuurlijk met planten en bloemen. Met een beetje creativiteit en groene planten tover je je terras of balkon om in een tropische oase. Niet alleen staan planten gezellig en stralen ze rust uit, maar ze zijn ook nog eens goed voor de gezondheid! Bij Fleur heb je keuze genoeg uit verschillende exotische planten om een tropische sfeer te creëren. Zo kun je met de Pinky Winky hortensia kleur aan je tuin toevoegen en creëer je met de Spectabilis bamboe plant een exotische buitensfeer om je tropische oase helemaal compleet te maken.

Ben je naar nog meer woonaccessoires voor in de tuin opzoek? Lees dan verder in dit blog!