Spelen met licht en kleur: de nieuwe collectie Luxaflex LightLine® Rolgordijnen

  • Tips, Nieuws

Zacht, diffuus licht en subtiele privacy: een droom voor elke designliefhebber. Onze nieuwe Luxaflex LightLine® Rolgordijnen zijn dankzij het strakke en moderne ontwerp een innovatie op het gebied van raamdecoratie. Lees in deze blog hoe de nieuwe collectie een inspirerend alternatief is voor de traditionele raambekleding.

Global, Nordic en Luxury Living

Onze nieuwe collectie Luxaflex LightLine® Rolgordijnen zijn sierlijk, sereen en worden op maat gemaakt. Deze nieuwe collectie heeft voor ieder wat wils, aangezien de samengestelde dessins en kleuren van de Luxaflex LightLine® Rolgordijnen zijn opgedeeld in drie thema’s: Global, Nordic en Luxury Living. Zo is er altijd een thema dat binnen jouw interieur stijl past!

  • Met de designs binnen het Global Living thema creëer je een industriële look met monochrome details.
  • De Nordic Living dessins zijn ideaal voor een meer ingetogen interieur met zachte, door de natuur geïnspireerde kleuren en subtiele kleurovergangen.
  • Tot slot geef je jouw interieur een echt design statement met de dessins uit het Luxury Living thema met op marmer geïnspireerde patronen en schitterende designdetails.
Beeldmateriaal: Blauwe Luxaflex LightLine® Rolgordijnen

Aantrekkelijke lichteffecten

Eén van de unieke eigenschappen van deze nieuwe collectie zijn de aantrekkelijke lichteffecten die ontstaan wanneer het licht gedurende de dag verandert. Met deze collectie creëer je namelijk prachtig diffuus licht dat overdag en ’s nachts varieert. Afhankelijk van het design van het rolgordijn kan het licht subtiel of speels zijn, maar het is altijd zacht gefilterd.

Daarnaast is het uniek aan dit product dat je kunt mixen en matchen met diverse kleuren, waardoor het product precies naar wens kan worden samengesteld, passend bij jouw woonstijl. Combineer bijvoorbeeld twee kleuren in één rolgordijn. Voor elke variant wordt de ideale uitsnede van het patroon gemaakt.

Beeldmateriaal: Grijze Luxaflex LightLine® Rolgordijnen

Een duurzaam designstatement

Met deze nieuwe collectie maak je niet alleen een designstatement, maar ook een duurzame keuze. De rolgordijnen zijn namelijk gemaakt van een nieuw, duurzaam geproduceerd materiaal van 35% polyester en 65% polypropyleen. Het materiaal is daarnaast bestand tegen vocht, warmte en zonlicht en is daardoor ideaal voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens. De rolgordijnen zijn ook heel praktisch in niet-vochtige ruimtes, aangezien je ze gemakkelijk kunt schoonmaken met een vochtige spons. Handig!

Beeldmateriaal: Bruin marmere Luxaflex LightLine® Rolgordijnen

Smart home living

De nieuwe collectie is ideaal voor fans van een slimme woning. De rolgordijnen zijn namelijk heel makkelijk met PowerView® Automation te bedienen. Met behulp van een app of Pebble® Remote worden de rolgordijnen op ieder gewenst moment automatisch gesloten, geopend of versneld. Dit kan ook op afstand, voor wanneer je niet thuis bent. Ideaal dus als je binnenkort op vakantie gaat.

De vernieuwde collectie Luxaflex LightLine® Rolgordijnen is beschikbaar bij Luxaflex® Gallery en Inspiration dealers.