Sfeervol gedempt licht, privacy en pracht!

De collectie Silhouette® Shades staat bekend om zijn exclusieve stoffen en zachte lichtfiltering, maar wist je dat we ook ClearView™ stoffen hebben? Hierbij ligt de focus op een extra heldere doorkijk naar buiten. Je privacy is gegarandeerd en je vloer, meubels en kunstwerken worden beschermd tegen uv-straling. Dat is nog eens handig! Lees meer over deze prachtige vorm van raambekleding.

Sfeervol gedempt licht, privacy en pracht!

Zacht, sfeervol licht

We kennen de collectie Silhouette® Shades als een verfijnde collectie met exclusieve stoffen en zachte lichtfiltering. De collectie staat bekend om de wit- grijs en zwarttinten en de subtiele pastelkleuren.

De geweven stoffen verdelen het licht van buiten gelijkmatig door de kamer. Kantel de lamellen om meer of minder licht binnen te laten, maar houdt het felste licht tegen. Op deze manier kun je genieten van het licht wat binnenvalt, zonder dat het storend is.

Kristalhelder uitzicht

Silhouette® Shades ClearView™ bestaan, afhankelijk van de stof en kleur, uit een ragfijne witte voorkant en een zeer transparante voile aan de achterzijde. De lamellen kunnen subtiel tuimelen, waardoor zonlicht op stijlvolle wijze door de ruimte wordt verspreid. Dat creëert een een kristalhelder uitzicht door het raam: ideaal als je graag kijkt naar je tuin of over de stad. Natuurlijk worden schadelijke uv-stralen tegengehouden en wordt warmte van buiten geweerd, zodat de binnen temperatuur acceptabel blijft. Binnenzonwering in optima forma dus!

Het gemak van een smart home

Goed nieuws voor smart home-liefhebbers die voor de meest comfortabele en luxe bediening willen gaan: de collectie is ook leverbaar met het slimme besturingssysteem PowerView® Automation. Hiermee kun je de raamdecoratie vanaf een smartphone, Pebble® Remote of via een stemassistent automatisch tuimelen, oprollen en neerlaten, op elk gewenst moment en vanaf elke plek – zelfs als je niet thuis bent.

Wil je liever een andere bediening? Standaard zijn de SmartCord® of LiteRise® bediening leverbaar.

Montage & onderhoud

Om optimaal van je Silhouette® Shades raamdecoratie te genieten laat je meten en monteren het beste over aan een Luxaflex® Specialist. Het dagelijks onderhoud en de reiniging van Silhouette® Shades zijn eenvoudig. Op deze pagina lees je meer over je Silhouette® Shades schoonmaken en reinigen.