Onze Horizontale Jaloezie: nieuwe kleuren en mogelijkheden

Wil je maximaal uitzicht naar buiten creëren of jouw woonkamer groter doen lijken? Dat kan nu met onze nieuwe collectie Horizontale Jaloezieën! Door de voorjaarsupdate van stijlvolle texturen en zachte pastelkleuren passen de jaloezieën nu in elk interieur!

We hebben de collectie Horizontale Jaloezieën vernieuwd! Vanaf nu hebben we ze in nóg meer kleuren en materialen, waardoor de jaloezieën in nog meer interieurs passen. Meer goed nieuws is dat ook onze deze designklassieker, de 50 mm brede lamel, nu ook leverbaar is in MegaView® Horizontale jaloezie uitvoering, zodat je tijdens deze zonnige dagen kunt genieten van nog meer uitzicht.

Stijlvolle texturen en zachte kleuren

In de vernieuwde collectie ligt de focus op textuur en zachtheid. De jaloezieën staan bekend om de stijlkenmerken van aluminium kleuren, maar nu hebben we een nieuwe selectie van pastelkleuren, patronen en designaccenten toegevoegd. Met deze zachte tinten is je interieur helemaal klaar voor de lente!

We hebben niet alleen nieuwe kleuren, maar ook decoratieve opties toegevoegd aan de collectie horizontale jaloezie. Zo is er voor 50 mm jaloezieën een sierlijke afwerking met houten onderlat en koof aan de bovenzijde ontwikkeld en zijn de 25 mm jaloezieën nu ook leverbaar met decoratief ladderband.

Tip: er kan gekozen worden voor de mogelijkheid het ladderband te matchen met de bovenbak en onderlat, maar natuurlijk kun je altijd zelf ook andere combinaties maken. Een witte jaloezie met zwart band en roze bak en lat is geen probleem

Verander de ambiance met Pure Sense

De Pure Sense-lijn binnen de collectie heeft een update gekregen. Doordat we een verftechnologie met een matte of zachte glansafwerking gebruikt hebben, krijgt het licht dat binnenvalt een zachte en subtiele gloed. De nieuwe serie bestaat uit unikleurige en tweekleurige items; een lichtere toon aan de voorkant van de lamel en een donkerdere toon aan de achterkant. Hierdoor transformeert de lichtinval van fris en licht naar donkerder en warmer zodra de avond aanbreekt. Het is nu ook mogelijk om subtiele details of een opvallend contrast te creëren, dankzij de nieuwe ladderbanden in 10, 25 en 38 mm. Hiermee kun je een kamer zelfs groter of kleiner laten lijken.

Creëer maximaal uitzicht met MegaView®

Wil je twee keer zoveel zicht naar buiten of juist privacy creëren? De 25 mm en 50 mm brede horizontale jaloezieën zijn nu verkrijgbaar in de nieuwe MegaView® uitvoering met onze unieke tuimelfunctie. De 50 mm jaloezieën kunnen ramen tot drie meter hoog afdekken, waardoor je bij grotere raamoppervlaktes meer zicht naar buiten kunt creëren.

Slimme bedieningen voor jaloezieën

Ieder type raam en iedere interieurstijl is uniek. Wil je op een stijlvolle en innovatieve manier je raambekleding bedienen? Dat kan met ons slimme bedieningssysteem PowerView® Motorisation, waarmee jaloezieën bestuurbaar zijn met Google Home, Apple Home Pod en Amazon Alexa. Een andere optie is de koordloze en kindvriendelijke LiteRise® bediening, die nu ook beschikbaar is voor 50 en 70 mm jaloezieën. Daarbij kunnen de 50 en 70 mm jaloezieën vanaf nu met PowerView 230V motor geleverd worden.

Bevestigen zonder boren met Frame Fix™

Wil je graag horizontale jaloezieën voor de ramen, maar liever niet in de kozijnen boren? De 16 en 25 mm jaloezieën kunnen nu ook in combinatie met FrameFix™ Horizontale Jaloezie worden geleverd. Met dit systeem worden de jaloezieën met een magnetisch frame naadloos op het kozijn geplaatst. Dit maakt het systeem erg geschikt voor kunststof en aluminium raamkozijnen en draai-kiepramen. Ook handig is dat de jaloezieën daarmee gemakkelijk te verwijderen zijn voor het schoonmaken.

Duurzame jaloezieën

De duurzame jaloezieën zijn op een verantwoorde manier en met respect voor de natuur geproduceerd van 98 procent gerecycled aluminium. Daarnaast heeft de gehele collectie een Cradle to Cradle Bronze™-certificering.