Trend: functionele design hordeuren

Tot een aantal jaar geleden werden horren vaak als een luxeproduct gezien dat een praktisch doel diende, namelijk insecten en pollen buiten de deur houden. Tegenwoordig hebben steeds meer huishoudens geld over voor deze praktische en smaakvolle oplossing, wellicht omdat de insectenoverlast door de steeds nattere en warmere zomers toeneemt.

Om op deze wens voor functioneel design in te spelen, breidt Luxaflex® het horrenassortiment uit met stijlvolle schuivende en scharnierende hordeuren.

Scharnierende Hordeur van Luxaflex®

Slim en sterk
De nieuwe Luxaflex® hordeuren zijn vervaardigd van hoogwaardig aluminium en worden tot op de millimeter op maat gemaakt. Naast de populaire kleur wit en vier standaard profielkleuren, zijn de deuren in iedere RAL-kleur verkrijgbaar. Hierdoor is het mogelijk om deze te laten aansluiten bij de kozijnkleur. Ook is er keuze uit diverse typen zwart of grijs gaas, zoals extra sterk gaas – tegen scherpe nagels van huisdieren – en pollenwerend gaas. Dit laatste type biedt uitkomst bij hooikoorts; 90 procent van de pollen worden uit de lucht gefilterd, waarmee de kans op hooikoortsverschijnselen aanzienlijk vermindert.

De belangrijkste eigenschappen van deze nieuwe schuivende en scharnierende hordeuren:
• Op maat gemaakt
• Degelijk en robuust
• Montageframe in hoogwaardig aluminium
• In alle RAL-kleuren verkrijgbaar
• Diverse typen gaas beschikbaar
• Optioneel: SoftClose systeem
• Optioneel: kattenluik

Hordeuren voor elke tuin of balkon
Silvia Jagtenberg van Luxaflex Nederland zegt over de uitbreiding “Onze scharnierende hordeur is een uitstekende en sierlijke oplossing bij openslaande terras- en balkondeuren en is leverbaar in drie uitvoeringen: met een normaal scharnier, met zelfsluiter of met een dubbelwerkend scharnier. Voor schuifpuien biedt onze schuivende hordeur een goede oplossing. Ook is het mogelijk om een SoftClose systeem in de rail te laten plaatsen waardoor de hordeur langzaam sluit, hetgeen comfortabeler en veiliger is.

Schuivende hordeur van Luxaflex®

 Meer informatie over deze en andere horren van Luxaflex® vind je op de website.

Share

Twitter Facebook Pin it Email to a friend

Onze producten

Luxaflex® biedt een uitgebreid en compleet assortiment op maat gemaakte raambekleding. Hier vind je een selectie van onze mooiste producten.

Meer over

Vind jouw showroom

Geïnspireerd? Vraag een brochure aan of bezoek een showroom bij jouw dichtstbijzijnde dealer.

Meer over
Kom in onze wereld

Kom in onze wereld

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van alle interieurdesign tips and tricks. Je vindt ons op…

Facebook   Pinterest

Volg ons op het notebook

Meld je aan voor alle laatste nieuwtjes over producten, trends en aanbiedingen van Luxaflex® en ontvang het direct in je inbox.

Eindeloze Mogelijkheden