Nieuwe collecties: (Twist®) Rolgordijnen! Duo rolgordijn op maat

Oktober is traditiegetrouw de woonmaand en staat in het teken van nieuwe wooncollecties. Luxaflex® komt ondermeer met nieuwe collecties Rolgordijnen en Twist® Rolgordijnen.

Nieuwe collecties:  (Twist®) Rolgordijnen! Duo rolgordijn op maat

Oktober is traditiegetrouw de woonmaand en staat in het teken van nieuwe wooncollecties. Tijdens de Interieur Collectie Dagen presenteerden wij onze nieuwe Rolgordijnen en Twist® Rolgordijnen. Wat kun je verwachten? Romantische dessins, trendkleuren, oneindig veel stoffen grafische patronen en altijd duo rolgordijn op maat. Wij laten in deze blogpost zien hoe je de nieuwe raambekleding in jouw interieur toepast!

Twist® Rolgordijnen met bijzondere patronen

Twist® Rolgordijnen staan bekend om de twee stoffen die soepel langs elkaar schuiven, ook wel Duo rolgordijn op maat. Hiermee creëer je in een open, halfopen of gesloten positie een bijzondere lichtinval. De eerdere collectie is volledig vernieuwd met twaalf trendkleuren zoals aardegroen, pastelblauw, krachtig roze en mauve. Zo maak je een stijlstatement in ieder interieur!

Ons ontwerpteam heeft bovendien nieuwe verfijnde patronen gecreëerd waarmee jij je interieur een elegante uitstraling geeft. De collectie leent zich goed voor verschillende woonstijlen; de patronen met vloeiende en natuurlijke bladervormen passen bijvoorbeeld perfect in een botanisch interieur, terwijl de grafische, hoekige patronen juist een goede match zijn met een moderne woonstijl.

Tip: Twist® Rolgordijnen zijn nu ook verkrijgbaar met de nieuwe weeftechnieken van ClearViewTM, waarmee de raambekleding een extra helder doorzicht krijgt. De verduisterende stroken kun je voor de transparante stof schuiven, zodat je de lichtinval en privacy naar wens kunt aanpassen en schittering voorkomt.

Rolgordijnen met natuurlijke prints en transparanties

Rolgordijnen zijn misschien wel het meest toegankelijke type raambekleding. Dankzij de eenvoudige structuur zijn ze geschikt voor vrijwel elke woonruimte. Onze nieuwste collectie bestaat uit meer dan 300 stoffen en opvallende, trendy ontwerpen. Bovendien zijn de rolgordijnen nu verkrijgbaar in vier transparanties, van transparant tot verduisterend. Daardoor vind je voor ieder vertrek in huis wel een geschikt exemplaar. Kies voor de slaap- en badkamer bijvoorbeeld voor een verduisterend rolgordijn en in de keuken voor een meer lichtdoorlatende versie.

Bij het ontwerpen raakte ons team geïnspireerd door de schoonheid van de natuur. Het resultaat: speelse botanische prints, romantische hand geschetste aquarellen en opvallende bladpatronen. De kleuren in de collectie variëren van klassiek wit tot trendy tinten, die zowel in een modern als klassiek interieur passen.

Gerecycled oceaanplastic

Wist je dat je in deze collectie Rolgordijnen kunt kiezen voor geavanceerde en duurzame stoffen? GreenScreen Sea-Tex™ (gemaakt van Bionic® Yarn) is de eerste rolgordijnstof ter wereld die is gemaakt van gerecycled oceaanplastic. De gecertificeerde GreenGuard® stoffen voldoen aan strenge normen voor chemische uitstoot en dragen bij aan een betere luchtkwaliteit in huis.

Smart home-proof

Ben je dol op slimme oplossingen in huis? Zowel onze Twist® Rolgordijnen als de Rolgordijnen zijn verkrijgbaar met het slimme bedieningssysteem PowerView® Motorisation. Daarmee zijn de rolgordijnen te bedienen met een smartphone, tablet of afstandsbediening, maar ook met slimme assistenten als Google Home Apple, HomePod en Amazon Alexa. Ideaal, want op deze manier kun je de raambekleding gewoon vanaf de bank of vanuit je bed openen en sluiten. Gemak dient de mens, nietwaar? En.. heb je de Smart Home actie al gezien?

De nieuwe collecties Twist® Rolgordijnen en Rolgordijnen zijn sinds 1 oktober 2019 verkrijgbaar, duo rolgordijn op maat. Zoek een dealer bij jou in de buurt en laat je inspireren!