Toffe strepen

Toffe strepen

Wat gebeurt er met een horizontaal streepjespatroon als je er twee verticale streepjes aan toevoegt? Die vraag speelde door het hoofd van ontwerpster Mirjam Verhulst. Wij dachten natuurlijk meteen aan de horizontale jaloezieën van Luxaflex®. Mirjam misschien ook, want zij ontwierp kussenhoezen en theedoeken met een dessin dat sterk doet denken aan die designklassieker onder de raamdecoratie. Deze unieke collectie Toffe Stoffen is geweven van 100% biokatoen in het TextielLab van het Textiel Museum in Tilburg. Wij zijn fan!

Luxaflex® Horizontale Jaloezieën, Toffe Stoffen en Facette®Shades.

Luxaflex® Horizontale Jaloezieën, Toffe Stoffen en Facette®Shades.

Grafisch zwart-wit

Raamdecoratie leent zich bij uitstek voor het spelen met grafische patronen in een zwart-wit kleurenpalet. Voor een stoer interieur kies je zwarte houten jaloezieën afgewerkt met stevig ladderband. De vernieuwde collectie Facette® Shades, binnenkort beschikbaar, met een subtiel dessin past bij uitstek in een minimalistische woonsfeer.

Share

Twitter Facebook Pin it Email to a friend

Onze producten

Luxaflex® biedt een uitgebreid en compleet assortiment op maat gemaakte raambekleding. Hier vind je een selectie van onze mooiste producten.

Meer over

Vind jouw showroom

Geïnspireerd? Vraag een brochure aan of bezoek een showroom bij jouw dichtstbijzijnde dealer.

Meer over
Kom in onze wereld

Kom in onze wereld

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van alle interieurdesign tips and tricks. Je vindt ons op…

Facebook   Pinterest

Volg ons op het notebook

Meld je aan voor alle laatste nieuwtjes over producten, trends en aanbiedingen van Luxaflex® en ontvang het direct in je inbox.

Eindeloze Mogelijkheden