hero background

20% korting op buitenjaloezieën!

Ik wil een specialist bezoeken!

Van 1 oktober t/m 31 oktober korting op alle buitenjaloezieën

Uitmuntend in licht- en warmte- regulering

Luxaflex® Buitenjaloezieën zijn de meest directe vorm van zonwering. Bovendien zijn ze, door toepassing van uitsluitend hoogwaardig aluminium en glasvezel - versterkte kunststoffen bestand tegen elk weertype en uv-bestendig.

Brochure aanvragen

In combinatie met de verschillende geleidingsopties kan zo de ideale configuratie voor elke raamsituatie worden ontwikkeld. Doordat de buitenjaloezieën trapsgewijs tuimelen, blijft doorzicht mogelijk bij een optimale wering van zonlicht en warmte. Hierdoor wordt uw interieur tegen uv-straling beschermd en blijft het lekker behaaglijk binnen.

Door toepassing van spandraden aan de zijkanten van het product, is alleen een boven- en onderbevestiging nodig. Hierdoor kunnen ook glasvlakken zonder kozijnprofielen van dit type zonwering voorzien worden.

Voor de meer robuuste uitvoeringen zijn er diverse profielgeleidingen mogelijk: van smal tot breed in aanzichtvlak, van recht tot rond.

Indien er geen bouwkundige koof beschikbaar is, kan optioneel een gezette, aluminium koof geleverd worden. Deze wordt op maat gemaakt en is in diverse kleuren verkrijgbaar.

Luxaflex® Buitenjaloezieën zijn verkrijgbaar in diverse lamelbreedtes en in vele kleuren, en daarom voor nagenoeg elke situatie geschikt.

Van sierlijk tot robuust

De uitgebreide keus uit diverse lamelbreedtes en –types maakt passende oplossingen mogelijk, voor elke toepassing. Het aanbod varieert van zeer flexibele en veerkrachtige lamellen (50, 60, 80 of 100 mm) en via uitermate stabiele lamellen met gekraalde langszijde (60 en 80 mm), tot de specialistische, eveneens gekraalde 88 mm lamel.

Luxaflex® Brochure aanvragen

Vraag gratis brochure aan

Bekijk de mogelijkheden en laat je inspireren door onze Luxaflex® producten.
Brochure aanvragen