Verticale Jaloezieën

Praktisch en stijlvol, verticale jaloezieën zijn weer helemaal terug. Met de nieuwe collectie Verticale Jaloezieën van Luxaflex® kunt u op een sfeervolle wijze het daglicht in huis, uw zicht naar buiten en uw privacy regelen. De eigentijdse collectie biedt u keuze uit lamellen van stof, aluminium en kunststof (PVC) in diverse lamelbreedtes. Het assortiment aan prachtige kleuren en designs is zo uitgebreid, dat u altijd iets kunt vinden dat perfect aansluit op uw interieur.

Onze Verticale Jaloezieën beschikken over kindveilige (bedienings)systemen zoals gemotoriseerde aansturing, kettingspanner en koordklem.

In een oogopslag

  • ideaal voor grote oppervlaktes
  • controle over licht en privacy
Kindveilig

Ontworpen met oog voor veiligheid en comfort

Bij Luxaflex® beschouwen we de veiligheid van onze klanten als onze hoogste prioriteit. Het veiliger maken van onze producten is daarom een integraal onderdeel van onze ontwerpfilosofie.

Informatie en brochure

Productvariaties

Aluminium lamellen van 50/70/89 mm

Een echte klassieker. Beschikbaar in een mooie en zéér uitgebreide reeks kleuren, dessins, texturen en perforatiepatronen. Praktisch in gebruik en gemakkelijk te onderhouden, zowel thuis als op kantoor.

Kunststof lamellen van 52/70/89/127 mm

Creëer een moderne en geraffineerde look. Verkrijgbaar in prachtige eigentijdse kleuren en designs, met of zonder een unieke reeks perforatiepatronen. Deze PVC lamellen zijn uiterst geschikt voor vochtige ruimtes.

Stoffen lamellen van 89/127 mm

Voor een natuurlijke en rustieke sfeer in huis kunt u kiezen voor onze sfeervolle stoffen lamellen. Gebaseerd op natuurlijke materialen, bieden stoffen lamellen een prachtige subtiele look en optimale controle over licht en privacy.

Panelen van 250 mm

Luxaflex® 250mm Panels combineren de functionaliteit van verticale jaloezieën met de warme, prachtige en moderne uitstraling van paneelgordijnen. De ideale oplossing voor grote ramen en optimaal zicht naar buiten.

Kleuren & materialen

Rijke structuurweefsels

Eigentijdse collectie

Luxaflex® biedt een eindeloos scala aan kleuren, patronen, rijke structuren en transparanties. Aangevuld met aluminium en PVC lamellen biedt dit product bijna ongekende mogelijkheden.

Eindeloze kleurmogelijkheden

Sfeervolle stoffen

De stoffencollectie biedt diverse lamelbreedtes in prachtige kleuren, transparanties en structuren. In iedere kamer kunt u zo het gewenste lichteffect creëren en privacy bereiken. Er zijn ook stoffen behandeld met Topar®, een kleurloze zon- en warmtewerende coating die tot 68% van het zonlicht kan reflecteren en DustBlock®, een eenvoudig te reinigen vocht- en vuilwerende stofbehandeling.

Geborsteld aluminium

Modern aluminium

Deze sfeervolle en moderne collectie bestaat uit een ruime keuze hoogwaardig gerecycled aluminium in prachtige kleuren, zilver- en metaaltinten of dessinprints. Kenmerkend zijn o.a. de selectie lamellen van geborsteld aluminium met een zachte veloursachtige finish en de unieke perforatiepatronen. Door te spelen met licht en reflectie krijgt de ruimte een warme gloed van natuurlijk licht.

Unieke perforatiepatronen

Praktisch PVC

Speel met licht. PVC lamellen zijn beschikbaar in diverse mooie prints, een unieke S-vormige lamel, en een uitgebreide keuze in bijzondere kleuren en perforatiepatronen. Deze anti- bacteriële lamellen zijn zeer geschikt voor ruimtes in de horeca en gezondheidszorg.

Duurzaam design

Duurzame oplossingen

Om de kwaliteit van onze producten te garanderen zijn bijna alle stoffen lamellen gecertificeerd door OEKO-TEX® 100 en/of GREENGUARD, wat wil zeggen dat er tijdens het productieproces geen schadelijke chemicaliën worden gebruikt. We bieden ook door Cradle to Cradle gecertificeerde Greenscreen® stoffen bestaande uit herbruikbaar PVC-vrij materiaal. Zo bent u ervan verzekerd dat onze producten op een verantwoorde wijze worden gemaakt en bijdragen aan een gezond binnenklimaat. Meer weten? Neem dan een kijkje in ons collectieboek bij uw dealer.

Personalisatieopties

Elektrische bediening

Elektrische bediening

Elektrische zonwering biedt u optimaal comfort en gebruiksgemak. Met slechts een druk op de knop kunt u uw zonwering moeiteloos openen, sluiten en kantelen. Vraag uw dealer naar de mogelijkheden.

Geperforeerde lamellen

Geperforeerde lamellen

Geperforeerde lamellen filteren het felle daglicht zodat het prachtig diffuus uw kamer verlicht. Wilt u het daglicht in huis behouden, maar schittering tegen gaan? Dan is dit een ideale oplossing.

Spelen met kleuren

Spelen met kleuren

Een opvallend en speels effect creëert u door het combineren van stoffen in één verticale jaloezie. U kunt een uni stof prachtig aan laten sluiten op een dessin stof in dezelfde kleurstelling, of juist contrasterende kleuren kiezen.

Decoratieve baleinen

Decoratieve baleinen

Geef uw 250 mm panelen extra karakter met houten of aluminium baleinen. U hebt keuze uit 6 exclusieve baleinen van 50mm voor eigentijdse uitstraling.

Unieke oplossingen

Optimaal gebruikscomfort

Met slechts één bedieningsketting kunt u de lamellen moeiteloos opzij schuiven en draaien. Deze comfortabele bediening biedt Luxaflex® nu als standaard aan voor 70, 89 en 127mm lamellen.

Duurzaam en verantwoord

Om te garanderen dat onze producten bijdragen aan een gezond binnenklimaat en op een verantwoorde wijze worden gemaakt, zijn vrijwel alle Luxaflex® Verticale Jaloezieën gecertificeerd door één of meerdere onafhankelijke instanties.

Hoogwaardig aluminium

Wist u dat Luxaflex® al meer dan 60 jaar gebruik maakt van gerecyclede materialen? Onze lamellen worden gemaakt met tot wel 98% hoogwaardig gerecycled aluminium. Daarnaast zijn onze lamellen 100% recyclebaar.

Kamerverduistering

Door de lamellen te kantelen kunt u de hoeveelheid invallend daglicht perfect regelen. Met onze speciale verduisterende lamellen geniet u naast lichtregulering van optimale privacy.

Speciale raamvormen

Door hun strakke uitstraling zijn de verticale jaloezieën zeer geschikt voor grote ramen, schuifdeuren en zelfs afwijkende raamvormen, zoals schuine ramen.

Vochtige ruimtes

De Luxaflex® Verticale Jaloezieën collectie biedt een ruime keuze aan stijlvolle lamellen geschikt voor keukens, badkamers en andere vochtige ruimtes.

Xtra grote ramen

Verticale jaloezieën zijn uitermate geschikt voor brede ramen en schuifpuien tot wel 6 meter breed.

Top