Hordeuren op maat gemaakt! Ongestoord genieten, het hele jaar.

  • Tips

Ongestoord genieten van frisse lucht! De hordeuren worden op maat gemaakt, zodat jij geen last hebt van ongewenste insecten. Lees meer over onze producten.

De zomer is volop aan gang! Wat is er tijdens deze warme dagen heerlijker dan een fris windje in huis? Het enige minpunt: muggen en andere insecten die via ramen en deuren hun weg naar binnen vinden. Om deze ongenode gasten buiten te houden, is onze collectie horren uitgebreid met twee nieuwe hordeuren: de rolhordeur Sencillo en de Plissé Hordeur Volare. Al onze hordeuren worden op maat gemaakt!

Sencillo en Plissé Volare hordeuren

De nieuwe Sencillo rolhordeur heeft vlak gaas, waardoor het gaas minder snel vies wordt. Daarnaast kan de hordeur heel handig op iedere positie blijven staan. Ook zijn de onder- en bovenkant voorzien van een borstel, zodat het gaas minder uitwaait. Heb je extra grote ramen of deuren in huis? Dan is de Sencillo Grande – zoals de naam al verklapt – de perfecte optie.

Deze hordeuren zijn verkrijgbaar in vier standaard RAL-kleuren (wit, crème, zilver en antraciet), maar je kunt ze ook in iedere andere RAL-kleur bestellen. Zo stem je je hordeur perfect af op de kleur van je kozijn. Bovendien zijn de hordeuren gemaakt van hoogwaardig aluminium en hebben ze een elegante slanke uitstraling. Hierdoor zijn de hordeuren een match met iedere interieurstijl. Aangezien onze hordeuren op maat gemaakt worden passen ze altijd perfect in jouw deur.

Strijd tegen malaria

Met de aankoop van een hordeur steun je een mooi project in Malawi, waarbij we de strijd met malaria aangaan. In samenwerking met onze dealers worden horren in gezondheidscentra en kraamklinieken geplaatst, zodat zwangere vrouwen en pasgeborenen extra worden beschermd tegen de malariamug.

Meer weten over de nieuwe hordeuren? Neem dan hier een kijkje.